Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

torsdag den 1. april 2010

Fra brunt til sort

Én handyman, lidt godt vejr og en spand Gori "Ibenholt"....så er den lige i skabet.

Hvor blev jeg glad i går da jeg kom hjem fra arbejde. Mine bønne er blevet hørt og jeg er nu den heldige ejer af to nye espalier lige der hvor det gamle har været savnet hele vinteren - lige netop hvor nogle af mine klematis er begyndt at skyde op gennem jorden.

Fantastisk.


Stolperne fra det gamle espalier var ved at være lidt vejrbidte og trængte til en ansigtsløftning, så inspireret af min kære nabo, boligmagasiner og havetrends i øvrigt faldt valget på "Ibenholt" og malerpenslen blev fundet frem i mandags. Dette indbærer så bare at ALT andet træværk - stolper, overdækket terrasse, stakit  låger og plantebord - også må have besøg af en pensel og skifte farve fra brun til sort........engang.

Men OKAY det er vist også på tide at i hvertfald låger og stakit bliver frisket lidt op.......engang :0) 


I modsætning til i går har vejret i dag været noget mere omskiftelig.....rigtig aprilsvejr, med kolde heftige byger, sol og vind i en stor miskmask. Det til trods har jeg fået plantet lidt om og givet frisk jord til nogle af mine stauder i potter. Lidt varmegrader og de skal snart begynde at skyde for alvor.

12 kommentarer:

 1. Hvor er de bare blevet flotte. Glæder mig til at se det øvrige malerarbejde, når det er færdiggjort (engang...).

  Påskeknus til dig, søde ven ;-)

  SvarSlet
 2. Nej så fint det er blevet, det er dejligt med sin helt egen handymand. Vi er heldig at have nogle lydhøre nogle af slagsen. Glæder mig til at se billeder af alle dine klematis.

  SvarSlet
 3. Vad snyggt det blev! Kanske kopierar dina spaljéer om det är okej!? Skulle behöva några liknande hos mig!

  Gillar svart jättemycket i trädgården. Är en riktigt bra färg som gör att alla blommor och allt grönt får framträda riktigt.

  /Charlotte

  SvarSlet
 4. Jättefina spaljéer!

  Hoppas att du får en Glad Påsk med sol och trädgårdspyssel:)!

  Rebecca

  SvarSlet
 5. Kære Dorthe,

  Tak for dine mange besøg hos mig. Nu har jeg været på besøg på din fine blog, og det har været en sand fornøjelse. Jeg kigger snart ind igen.

  God påske. Bedste hilsner fra Claus

  SvarSlet
 6. Så fint det ble, fint med litt farge i hagen. Vi har mye hvitt, og det blir litt sterkt i sollyset... Jeg synes dette var en fin farge i hagen:) Skjønner godt du er fornøyd.

  SvarSlet
 7. Bare ting flyttede sig lige så hurtigt i min have.... Desværre er jeg ikke god med hammer og sav og min mand har slet ikke tid. SUK.

  SvarSlet
 8. Se det ja! Dette ble jo riktig så fint :) Du er heldig med mannen din skjønner jeg ;)
  Fortsatt god påske til deg og dine

  SvarSlet
 9. Jeg satt akkurat og redigerte innlegget miitt om rosebeskjæring, det skulle tå FØR bjerka får museører :) Nå har jeg omformulert det slik at det ikke kan misforstås

  SvarSlet
 10. Jeannette mariae.....det bliver....engang :0)

  -----

  Annette det er skønt med lidt velvilje i den retning :0) Jeg skal nok vise billeder kan du tro....er dog umådeligt bange for at min store flotte montana var. rubens har haft det for koldt....den viser overhovedet ingen tegn på at ville begynde at skyde endnu.......SUK :0(

  -----

  Tak havehyrde....det bliver vist meget godt :0)

  -----

  De er fantastiske Charlotte, så du må bare igang :0) Du har ret sort distraherer ikke øjet....så det bliver rigtig godt :0)

  -----

  Rebecca - tak, men sol er det dog ikke rigtig blevet til....krydser fingre for i morgen :0)

  -----

  Claus....du skal være så velkommen :0) Det er jo slet ikke til at lade være med at kigge ind hos dig.....så smukt og inspirerede :0)

  -----

  Linda - tak. Jeg elsker også hvid - men du har ret det kan let komme til at blænde. Jeg bliver vist rigtig glad for min nye farve :0)

  -----

  Marina *SMILER* - det går ikke altid så hurtigt som jeg kunne ønske :0) Du er sørme da så god med alt muligt andet - for dine hænder kan du da bruge kan jeg se :0)

  -----

  Takker Ninni :0) Jeg er godt tilfreds med det nye look :0) God Påske hos dig også :0)

  SvarSlet
 11. jeg kan rigtig godt lide ídéen og synes det er rigtig flot lavet...måske bruger jeg din idé ?.....har iøvrigt set nogel gamle udsendelser fra Filandshaven som ligger tilgængelig på nettet og Jørgen Skouboe bruger meget at male "indbo" til haven i sort..og det synes jeg ser flot ud...det giver netop en form for ro for øjet...meget smukt...

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...