Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

tirsdag den 27. april 2010

Ambitionerne mangler ikke, men tiden slår ikke til i den udstrækning jeg kunne ønske mig. Vejret har bare været alt for godt til at sidde alt for meget foran skærmen de seneste uger - haven trækker, en masse gøremål, store som små, almindelig hygge med ungerne og deres kammerater....ja tiden går. Tingene sker derude i højt tempo..... til min store glæde kan man nu begynde at ane farverne på nogle af mine tulipaner....det bliver SÅ GODT.

8 kommentarer:

 1. Tusen atkk for hyggelig ord hos meg, du er så søt, og ordene varmer:)
  Sååå langt dine tulipaner har kommet:) Heldiggris:) Jeg synes de er så nydelige når de står sånn som de gjør hos deg, hvor man såvidt aner farven deres, og man bare venter på at de skal åpne seg. Jeg venner meg ikke til at dere er så mye lengre enn oss, Så jeg blir like overrasket hver gang, he, he:)Men det skjer mye her også, og det er deilig å være ute. I dag har vi hatt årets første grillmiddag i hagen:)
  Nyt dagene i hagen:) klem

  SvarSlet
 2. Tänk om dygnet hade fler timmar än 24 :-) vad man skulle hinna med då! Våren är en tid då mycket händer och mycket ska göras. Ibland är det helt enkelt svårt att hinna med allt, och samtidigt njuta av allt härligt i trädgården.

  Vilka jättesöta rosa tulpaner du har!

  Önskar dig en skön vecka!
  /Charlotte

  SvarSlet
 3. Ja! Tulipaner er nemlig det bedste!

  SvarSlet
 4. Ja, det vare ikke længe før tulipanerne står i blomst - en dejlig tid vi kommer ind i :-)

  SvarSlet
 5. Hvor ser de flotte ud.
  Det er så skønt i haven nu. Alting grønnes og farves.
  Det er vist snart tid til en tur til Gavnø.

  SvarSlet
 6. HEj Dorthe!
  Ja våren är en tid full av göranden som tar lite tid! Tur att du har kraft kvar att njuta av dina tulpaner på vägen ut till vardagen:-)

  SvarSlet
 7. Du har helt ret...og mine ser lisså dan ud juhu

  SvarSlet
 8. Linda - i lige måde :0) Jeg bliver så glad hver gang du slår et slag forbi min have.....og altid med en dejlig kommentar :0)

  Det er netop lige nu inden de springer ud at de er aller smukkest....så smukke at man bare må have flere :0)

  -----

  Charlotte :0) Det ville virkelig være skønt og her de seneste uger ville det have været en gave om der bare var 28 timer i døgnet :0) men ting tager nu engang den tid ting tager....og så må jeg jo til at prioritere selv om det er svært :0)

  -----

  Line.....nemlig ja :0)

  -----

  Jesper - det er bare helt fantastisk.....kom maj du søde milde :0)

  -----

  Michaela.....man bliver så glad af alt det lysegrønne. Gavnø ville bestemt ikke være at kimse ad :0)

  -----

  Søde Hillevissan....foråret er skønt og ja der er så mange ting at nyde....og det bliver nydt kan du tro...på vejen :0)

  -----

  Lavendel.....Vi er bare så GLADE :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...