Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

torsdag den 15. april 2010

gået helt i SORT

En uge i penslens tegn er gået.....vejret har været godt til det varslede malerarbejde, så takket være fleksible kollegaer der godt kan se fidusen i at male i tørvejr snuppede jeg en afspadseringsdag i mandags. Ellers har jeg malet når tiden lige faldt til det de andre dage, efter arbejde og ind i mellem andre mere eller mindre vigtige gøremål.

Grillen blev tændt tirsdag aften i det mest fantastisk forårsvejr og aftensmaden indtaget på terrassen blandt malerbøtter, pensler afdækningspapir og trappestiger......lige efter ungernes smag.....nem og hurtig aftensmad så mor kunne male videre. Så nu er grillsæsonen down-town startet.

Jeg er næsten færdig....men holder lige sabbat lidt....men kun lidt....så skal den sidste smule også ha´ med penslen.

5 kommentarer:

 1. Du har virkelig været flittig, Dorte. Det ser super godt ud - jeg elsker jo sort! Og bare vent til alle blomster springer ud op mod det sorte. Det giver en helt utrolig flot effekt. Det kan jeg huske fra da vi havde sort stakit over mod Marie... :))

  Og sig endelig til hvis vi skal svinge penslen på bagsiden af skuret.

  Rigtig god aften....og held og lykke i morgen når den store dag oprinder for Simon. Vi håber sådan at alt er vel når gipsen kommer af.

  KH
  Ulla

  SvarSlet
 2. Søde Ulla....det kan der ikke blive tale om :0) Det klarer jeg i en håndevending....i dag syntes jeg dog det var lidt koldt, så jeg plantede mig her foran skærmen i stedet. Resultatet er blevet rigtig godt og jeg er sikker på vi i fællesskab skal nyde en øl eller sodavand i de nye omgivelser inden alt for længe.

  Simon glæder sig rigtig meget til at få gipsen af....det sker i morgen eftermiddag, så må vi se hvordan det går. Han er i hvert fald ikke afskrækket af hverken, trampolin, spejderlejr eller fodbold :0)

  knus Dorthe

  SvarSlet
 3. Snyggt, snyggt, snyggt.....Jag älskar svart! Kommer också att måla svart i år. Ska måla barnens gamla lekstuga svart, vårt garage som är en gammal lada/häbre från 1700-talet kommer också att bli svart. Och ja, sen får vi se vad jag hinner med helt enkelt!

  Gillar din stil Dorthe!

  Ha' det bra!
  /Charlotte

  SvarSlet
 4. Snyggt! Bra jobbat tjejen! Du kommer att njuta av detta i sommar, det är så vackert med grönt till svart och vitt:-)

  SvarSlet
 5. Ok, skal si du jobber og er flink og effektiv Dorthe! Kjempefint har det blitt :)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...