Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

torsdag den 13. februar 2014

Påskeklokkeparade....Ind i mellem skal man forkæle sig selv og bierne lidt og hvad virker bedre end en sending nye planter. 

I weekenden blev jeg som sagt fristet over evne til at sende bud efter en af Gartneriet Spirens pakkeløsninger. Hvor er det fantastisk det kan lade sig gøre med sådan en pakkeløsning når nu det ikke ligger lige for at smutte over på øen og besøge gartneriet selv.

Valget faldt på en pakke med 12 enkeltblomstrende...og her er hvad pakken indeholdt. 12 forskellige smukt afstemt påskeklokker lige til at plante ud i bedet og i krukkerne. Påskeklokkerne kom med posten i tirsdags og efter at de har stået til undervanding i drivhuset et par dage er jeg nu i gang med at plante dem ud...... ind i mellem regnbygerne. Det bliver skønt med lidt mere liv i bedene først på sæsonen i fremtiden og jeg håber også at bierne syntes det er en god ide med en lidt større buffet når de engang kommer ud af deres vinterhi.

Èt er helt sikkert.....jeg syntes det var en god ide :0) 


16 kommentarer:

 1. Ja men det var da en god idé, jeg glæder mig også over mine nu, nogen er plantet ud og nogen står til beundring i pavillionen.
  Knus

  SvarSlet
 2. Hvor er de smukke er sikker på at bierne også vil elske dem.
  KH Anne

  SvarSlet
 3. Det er da lige til at sætte en i godt humør. Og, "undskyldningen" med, at det er for biernes skyld, er det bedste argument jeg længe har hørt for at gå shop-amok i Spirens webbutik :-). Nu bliver der ekstra dejligt i din ellers dejlige have.

  Stort smil fra
  Birgitte

  SvarSlet
 4. De er smukke, hver og én. Det bliver et flor uden lige på denne årstid, så kan havesæsonen blive kick-startet på ordentlig manér.

  Knus Ulla

  SvarSlet
 5. Jeg synes også at det er en god ide :-)

  SvarSlet
 6. Hej Dorthe

  det ser da godt ud må man sige!
  Og over 10 grader så har vi de første humlebier!

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
 7. Fantastiskt fina, absolut en favorit i trädgården. Ha det gott/Marika

  SvarSlet
 8. Hvor er de smukke alle sammen. Dejligt at få nogle blomster, der passer så fint sammen i farverne :-)

  SvarSlet
 9. Hej Dorthe.Kan godt forstå at du faldt for den pakkeløsning............for det bliver da et helt forrygende syn til næst år når de alle blomster.Godaften knus Jette

  SvarSlet
 10. Flotte kraftige planter. Det er svært at vælge en favorit, for de er jo flotte hver især.

  SvarSlet
 11. Det er rigdom over alle grænser og så er det jo fantastisk at de kan plantes ud med det samme.
  At vi for bare 10 år siden var afhængige af at køre frem og tilbage for at få fat i alverdens dejligheder til haven er underligt at tænke på - gudskelov at det ikke er sådan mere - vi er heldige:o)

  SvarSlet
 12. WOW hvor er de flotte! Man skal ikke kimse af pakkeløsninger, og den med bien og blomster holder stadig ;-) Sikke en fin Header du har fået på bloggen! God solskinsdag :-) KH fra Blomsterlyst

  SvarSlet
 13. Hej Dorthe. Sikke en fantastisk samling, du har fået, det bliver bare så godt med tidlige blomster i haven - ja, det er en super rigtig genial idé!

  SvarSlet
 14. Wow vilka fina. En sådan omgång skulle jag kunna tänka mig också.
  Julrosor är så finta.
  Allt gott
  Annika

  SvarSlet
 15. Kan godt forstå at du faldt for fristelsen, det samme gjorde jeg for 3 år siden og det har jeg ikke fortrudt. De blomstre ufattelig længe og har fint løv hele året :-)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...