Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

lørdag den 1. februar 2014

Lazy day....Jeg tænder stearinlysene og gør klar til en tilbagelænet dag med min nye bog der ligger og venter der på hylden. Hvis jeg kender Dalby ret så er der igen inspiration at hente hos ham....glæder mig til at dykke ned i hans smukke hvide univers. Noget senere end mange af I andre der allerede har været der - men nu skal det være :0) 

Det lille søde Pindsvin fik jeg i julegave af Simon - for som I ved så har vi noget med pindsvin her i familien. Det bliver spændende om der i 2014 flytter en ny ind ;0)
12 kommentarer:

 1. En doven dag med en bog. Det lyder godt. Her er der en lille smule februar forår i luften, så jeg må ud og gå en tur ;-)

  God lørdag
  Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Februar forår er ikke så ringe endda Birgitte .....syntes faktisk også himlen lysner en lille smule her nu....så måske man skulle våge sig ud lidt senere ;0) Rigtig dejlig gåtur til dig/jer ;0)

   Knus

   Slet
 2. Du virker som en travl kvinde, så jeg under dig en dag med fordybelse i skønne bøger :) Magiske måneder er en rigtig dejlig bog !

  SvarSlet
 3. Åh, det lyder som om, du har en skøn dag i sigte. De lover islag over det hele, så jeg trorogså bare jeg vil holde mig hjemme i dag ;-)

  SvarSlet
 4. Tusind tak for nogle dejlige indlæg, som jeg har slugt råt sammen med lørdagmorgen-vågne-kaffen:o) Det er en god start på dagen, at se alle dine smukke billeder og nyde dine bevingede ord. Nyd din Lazy Day i fulde intense drag. Jeg har også lovet migselv, at jeg snart må få en havebogslæsedag. Men først, skal jeg liiiiiiiiiige.............nå en hel masse. ØVBØV:o) Hvorfor er det liiiiiiiiiige, at man ikke bare kan sætte sig ned i sin bedste lazy-chair, og glemme, at støvsugeren og grovsorterings- såvel som finsortereingsmaskinen, skal igang på 1. salen...... at rengøringskluden skal igang på badeværelset.......etc etc etc??? Kvinder altså!!!:o)

  De kærligste hilsner og bedste tanker til dig i din lazychair

  SvarSlet
 5. Rigtig god lørdag til dig! Den kan næsten ikke blive andet ;-)

  SvarSlet
 6. Heldigvis løber bøger ingen vegne og du vil helt sikkert nyde den hvide bog ligeså meget som jeg gjorde. Skønt med sådan en Lazy Day, det burde være på programmet helt jævnligt.
  Knus Ulla

  SvarSlet
 7. God hyggedag til dig. Glæd dig til bogen :-)

  SvarSlet
 8. Det lyder bare dejligt og hyggeligt, god læselyst og god lørdag.

  SvarSlet
 9. Godaften Dorthe.Bare læn dig tilbage og nyd den hvide have.............har den selv.Og der til mange timers læsning.
  Så den bliver læst af nogle omgange............men mange smukke billeder.Det kan han bare ham CD.
  Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
 10. Låter skönt! Mycket bra bok, kanske CDs bästa?! Eller är det kanske bara jag som tycker det:)
  Kram,
  Katarina

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...