Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

fredag den 14. februar 2014

De sidste par dage.....
.......... har lyset og himlen ofte skiftet meget dramatisk - vekslende fra høj blå februar himmel til kulsort næsten varslende "snestorm himmel". Meget typisk for årstiden. 

Men de skønne + grader lokker - og jeg har været i haven nogle gange i ugens løb men ofte er jeg kommet ind næsten lige så hurtigt som jeg er kommet ud...........for ih hvor er februar regnen kold og hård - og ind imellem er den blevet forvandlet til hagl og sne der dog hurtigt smelter.

Så er det lige at jeg sætter ekstra stor pris på  muligheden for at sidde inde i en tør og lun udestue og kigge ud på det vekslende vejr. 

I dag skinner solen atter....og jeg har været igang med at pudse vinduerne i udestuen......åh alt det lys der kommer ind og temperaturene stiger hurtigt når solen endelig rammer taget. 


Billederne her er fra ugens løb.


11 kommentarer:

 1. Kære Dorthe,
  Hvor ser det bare hyggeligt ud. Jeg kan rigtig godt lide dine krukker med blonder rundt i kanten. De er meget sommerhus-mormor-hyggelige. Her på Fyn har vejret artet sig bedre end du beskriver, men jeg synes nu alligevel, at det er lidt koldt at være i haven. Jeg er vist det man i England kalder en "fair weather gardener" :-)
  God weekend,
  Mathias

  SvarSlet
 2. Jeg siger som Mathias Emil, at det ser rigtig hyggeligt ud. Jeg er også vild med din krukke med blonder. God fredag!

  SvarSlet
 3. Hvis vejret ikke rigtig er til udendørs sysler er det jo dejligt at man kan gøre det hyggeligt inde og det ser det bestemt ud til at være hos dig. Som Mathias skriver har vejret her på Fyn været ganske hæderligt men det er jo kun februar så varme kniber det jo med
  God dag
  KH Anne

  SvarSlet
 4. Hej.
  Ser hyggeligt ud med de smukke tulipaner og lyset udefra.

  Hilsen Bente.

  SvarSlet
 5. Hvor ser det hyggeligt ud, Dorthe! Her har vi faktisk haft en del sol de seneste dage, og jeg oplever det som helt forårsagtigt :-)

  Jeg har lige opdaget at du ikke var på min blogliste. Sikke en fejl! Nu er du der :-)

  Kh Nana

  SvarSlet
 6. Hej Dorthe Hyggelige billeder, skønt at få pudset vinduer, det lyser så meget op!

  SvarSlet
 7. Hej. Det ser rigtig hyggeligt ud. Jeg kan godt lide dine stearinlyseholdere!

  SvarSlet
 8. Når det regner og hagler er der uden tvivl bedst i din udestue, godt du har den. Der var 16 grader i min pavillion i eftermiddags, så det begynder at hjælpe.
  Knus

  SvarSlet
 9. Man kan faktisk godt se at vinduerene er nypudsede :-) det er mine ikke, og DET kan man også godt se. Dejlige ting du har der i vindueskarmene.

  SvarSlet
 10. Hvor ser det hyggeligt ud! Og sikke et fantastisk lys du har fanget - himlen er så smuk på det sidste :)
  Hilsner Ane

  SvarSlet
 11. Åh, så smukt og hyggeligt. Når temperaturen stiger, så gør humøret det også.
  Ja, himlen er et meget dramatisk og afvekslende skue på denne årstid. Jeg ved jo, at du ligesom jeg har noget med himmel og himmelrum:o)

  Hvor godt, at du kan finde forårsstemningen frem i dit vidunderlige udestuerum.

  Kærlig hilsen

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...