Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

mandag den 10. februar 2014

Mens jeg venter............på at min weekend ordre hos Gartneriet Spiren bliver ekspederet og ender på min adresse - forhåbentlig allerede i morgen så nyder jeg synet af disse to underskønne påskeklokker. 

De er plantet i krukker så jeg efter for godt befindende og vejrlig kan flytte dem lidt frem og tilbage mellem opstillinger i haven og udestuen alt efter hvor jeg befinder mig......for nydes det skal de i stor stil inden de bliver plantet ud på deres blivende plads i haven.

En lille halv time med sol var hvad vejrguderne havde til os idag efter en pæn sjat regn....håber godt nok snart vejret bliver lidt mere solrigt.37 kommentarer:

 1. Så flotte bilder :) Alltid spennende når man bestiller nye planter eller frø til hagen. Har tittet litt rundt i bloggen din,,,flott blogg med mengder inspirerende bilder :) Fikk lyst å følge deg videre :)
  En fin kveld ønskes deg fra Tone

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal være så velkommen her i haven Tone....og tak for dinne skønne ord. Ja det er bedre end juleaften at få nye frø eller planter hjem til haven ;0)

   Slet
 2. Det er da en skøn ide at have dem i krukker til medflyt rundt i haven og udestuen - endda de pæne krukker med blondekant, det ser så smukt ud. Glæder mig til at se dine indkøb fra Spiren, det er utroligt fristende at få lidt hjem dernedefra :)

  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja lidt mobile krukker på denne årstid er godt at have.....det ene øjeblik kan jeg være ude det næste må jeg krybe i ly....og så kommer de med ;0)

   Havde ellers højt og helligt lovet mig selv en tur til Spiren her i foråret....men må bare endnu endnu en gang erkende at kalenderen har for få week-ender....så det må vente til næste år hvor jeg håber på lidt mere luft ;0) Men så er det jo fantastisk at man bare lige kan klikke sig frem til skønhederne ;0)

   Slet
 3. Hvor er de dog smukke begge to... ja, jeg er også spændt på hvad Postmand Per bringer til dig fra Spiren! ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er skønne...og bringer mit smil frem hver gang jeg kigger ud på dem - lige nu står de på altanen ;0)

   Slet
 4. Hvor ER de flotte. Jeg skulle lige til at skrive, at jeg nu bedst kan lide den sorte - men det ville være en løgnehistorie. Den hvide er da også drømmedejlig! Krukkerne er også helt igennem charmerende.
  I morgen vil jeg ud og se om jeg kan finde noget lignende. Jeg er blevet helt misundelig og kan selvfølgelig kun være fuld af beundring over dit smukke stilleben. Tak for kigget.
  Kh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Tik tak Mathias Emil.....ja det er svært at være illoyal over for nogle af dem....de rammer én lige i hjertet på hver deres smukke måde ;0) God shoppe tur :0)

   Slet
 5. Ja hvor ser det fint ud, du kan godt glæde dig til din ordre fra Spiren dukker op. Min weekend bestilling kom først om torsdagen, bare så du ikke bliver skuffet.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - det var din skyld jeg blev fristet søde Lisbeth...og nej jeg blev ikke skuffet - de kom som du så som håbet og nu har de trukket vand så jeg regner med at jeg skal ud og plante dem i dag ;0)

   Slet
 6. Jeg er smålun på den mørke lilla. Spændende, hvad posten har med til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er let at blive forelsket ikke Ulla ;0)

   Slet
 7. Åh skønne påskeklokker. Har også handlet hos Spiren god kvalitet. Købte en dobbelt julerose i Plantorama i lørdags stor og flot den fik også en lerpotte med lidt patina på så kan den flyttes lidt rundt inden den skal plantes
  Kh Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne....mine er også fra plantorama....og kunne jeg forestille mig måske også fra spiren oprindeligt....måske ;0) Glæder mig til at komm eud og tage mine fra Spiren lidtmere i øjesyn i dag.......nu hvor jeg har lidt tid ;0)

   Slet
 8. Hej. Sikke en smuk opstilling. Det ser bare godt ud. Jeg havde en påskeklokke i en krukke hele sidste forår og den trivedes rigtig fint. Den blev plantet ud i et bed midt på sommeren og den har det fint! Det er en god idé med påskeklokker i potter, hvis du spørger mig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Birgitte - det er en rigtig god ide at få dem hævet lidt de nikkende klokker.......og her i årets første månederr er der ekstra behov for lidt krukkeglæde ;0)

   Slet
 9. Virkelige dejlige er de :) jeg ville også holde dem i synsvinklen :)


  KH
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - du kan tro mit blik viger ikke ret meget væk fra dem ;0)

   Slet
 10. Hvor ser det godt ud, skønne billeder:-)

  SvarSlet
 11. Det er et par rigtige smuksakkere. Jeg satser også på en tur til Spiren om ikke så længe. Lidt til krukker må man jo have ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja krukke må der til .......Åh lucky you.......ville så gerne men kommer ikke lige over broen her i foråret desværre. Ville gerne have nogle præstekraver også - men dem vil jeg selv vælge med hjertet og ved selvsyn ;0)

   Slet
 12. Dejlige billeder - sikke dog nogle smukke blomster kan live op på en gråvejrsdag :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ikke så tosset med lidt "sol" på en gråvejrsdag ;0)

   Slet
 13. Hej Dorthe.ÅH! hvor er de smukke dine påskeklokker...........den sorte har jeg da forelsket mig i.
  Og de fine krukker har jeg lige set i mit lokale plantecenter..........må vist ønske mig nogle til min fødselsdag.
  Smart at du sådan flytter lidt rundt med dem.Har selv en ved hoveddøren i krukke.
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg ville straks sætte dem på ønskesedlen Jette de er super skønne de krukker - denne her hedder Helena :0) Hjertet er let at tabe til disse skønheder ....og de er et kærkomment syn på denne årstid ;0)

   Slet
 14. Smart at have dem i potter så du kan flytte dem ud og ind i takt med vejrets udsving:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - ja det er med at nyde synet mest muligt.....og så må de flytte med frøkenen rundt i haven og udestuen efter for godt befindende ;0)

   Slet
 15. To smukke eksemplarer af påskeklokke, og det er nogle flotte krukker du har sat dem i....I like....

  SvarSlet
 16. Meget fine billeder, og især den mørke ks et link til din gode side her.påskeklokke er meget smuk. Hvis du vil linke til vores blog www.haven-i-freltofte.com vil vi blive glade, og jeg opretter straks et link hertil.
  Venlig hilsen
  Morten Albek

  SvarSlet
  Svar
  1. Der skete noget med teksten, så jeg prøver lige igen.

   Meget fine billeder, og især den mørke påskeklokke er meget smuk. Hvis du vil linke til vores blog http://www.haven-i-freltofte.com vil vi blive glade, og jeg opretter straks et link hertil.
   Venlig hilsen
   Morten Albek

   Slet
  2. Ja den er ikke til at stå for med de næsten chokolade brune kronblade ;0) Jeg har snust lidt......og kigger forbi igen ved lejlighed....linket er sat :0)

   Slet
 17. Endnu har jeg ikke købt nye planter i år!!! Men sidste år købte jeg også en af de næsten helt sorte juleroser og den ser ud til at have bredt sig ret godt. Der er en del knopper, så nu er det bare at vente.
  Derimod har jeg en mængde frøsåede småbørn og der er enkelte knopper i dem. Plus alle mine gamle - så jeg har nok - fortæller jeg mig selv.

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - jeg er spændt på om du får dig overbevist.........det er sjældent det lykkedes mig at være helt overbevisende i den retning over for mig selv ;0) Skønt at den har bredt sig - de store er super skønne og så kan man også nænne lidt at klippe et par stilke af til stuen ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...