Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

torsdag den 8. august 2013

Hverdagen er tilbage.....


.....efter skønne, skønne ferie uger - det meste af tiden er i år tilbragt væk fra haven - det har været super skønt men også lidt svært at vende det hele ryggen og lade stå til. 
 
Høj blå himmel, minimum af regn og utallige solskinstimer - vel nok nærmest rekord mange - har præget både ferien og haven. I dag regner det - hvilken lise - alt derude er så tørt og roserne og græsset ikke  mindst  hungrer efter en ordentlig tår. Med hjælp fra oven og en række ture med vandkanden og saksen er der efterhånden ved at være sat lidt skik på redeligheden derude.
 
Lidt småprojekter har vi  nået derude i de få dage vi residerede hjemme i juli bla. blev trappen op til udestuen endelig malet og min lille nye sektion til gasblusset i udekøkkenet blev bygget, malet og indviet. Men mere om det i et kommende indlæg :0)
 
Billedet er fra da ærteblomsterne stod smukt og vellugtende på terrassen - nu er de brune og visne og på vej op af krukken.
 

8 kommentarer:

 1. Velkommen tilbage, søde Dorthe - dejligt at sommeren i år kunne tilgodese flertallet af folk på ferie, for vi havde jo noget til gode fra de andre år. Skønt med ferieoplevelser sammen med familien på langfart :) Haven må der komme skik på igen, det er jeg sikker på nærmest går af sig selv, når nu hverdagen kommer ind i ordentlig gænge igen.

  knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for det sødeste Ulla - det var en skøn, skøn sommer og som du selv sige sommeren skyldte os at være gavmild ;0)

   Slet
 2. Ja velkommen tilbage Dorthe, jeg har netop nævnt frk. Solhat i forbindelse med de mange billeder på bloggene af solhatte :)
  Mon ikke vi hører mere til dem fra dig.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have søde Lisbeth....jeg skal vist lige til at læse op på din og andres blog blog - jeg er noget bagud hvad det angår så det er godt med lidt gråvejr og regn.....sommeren og tiden er simpelthen bare forsvundet for mig og dethelt uden at sidde foran skærmen ;0)

   Slet
 3. ærteblomster er skønne :) og vi nyder reegnen .
  Kh
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er de Marianne - men hos mig varede desværre for kort da de ikke blev passet tilstrækkeligt med vand hen over sommeren :0)

   Slet
 4. Hej Dorthe.Også et velkommen tilbage fra mig......dejligt at du har haft en god og solrig ferie med familien.Og haven skal nok snart blive sig selv igen.......nu da vi har fået lidt regn.God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak også til dig søde Jette - ja det pynter på den at jorden nu igen er fugtet....det var tiltrængt :0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...