Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 17. august 2013

Det er ikke tit det sker.......
 
 
.....at purpursolhattene lægger sig ned pga. af vejr og vind - men selv den stolteste solhat kan blive træt og derfor finde på at lægge sig ned lige som denne selvsåede udgave. Som I kan se står der et ukurant eksemplar af echinacea her i bedet midt i mellem  mine Echinacea purpurea "Fatal attraction" - det er én der er kommet af sig selv og dem har jeg efter hånden nogle stykker af
 
Den har som andre sået sig selv - for det er de faktisk også gode til hvis man ikke roder alt for meget rundt i jorden - lige at finde et sted at skrue et frø ned som det ses lige her mellem fliserne.
 


 
 
 
 
 


6 kommentarer:

 1. Fint billede af solhatten, selv om den har lagt sig ned.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og du er altid velkomme Åse :0)

   Slet
 2. Hvor fint at den sår sig i fugerne. Jeg har kæmpeverbena i nogle fuger. Tror at hvis der kommer frø på min ene solhat, vil jeg prøve at drysse frø i fugerne på møddingspladsen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja kæmpeverbena er også god til at så sig selv - her kniber det bare med at de når at blive store inden sommeren er ovre. Det lyder som en god ide med purpursolhatte på møddingen og det vil da komme til at se fantastisk ud er jeg sikker på ;0)

   Slet
 3. Ja hos mig frøsår de sig også ivrigt, det skal de ikke høre noget for.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej vel....det er nærmest dobbelt glæde når de selv klare paragrafferne ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...