Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

søndag den 18. august 2013

En byhave så skøn......

 

......midt i Viborg.
 
I går fik jeg til min store glæde lige presset lidt fornøjelse ind i programmet. Det blev til en skøn havevandring sammen med mange andre  hos Susan fra bloggen My loving home & garden - og tak for det. Det var hyggeligt sådan for alvor at få sat ansigt på og snakket med endnu en skøn blogger.
 
Til min store glæde mødte jeg også Ulla og Malcolm fra bloggen Frk. Anemone og et par af "mine børn" sammen med deres skønne mor - det er nu altid så hyggeligt - og jeg ville ønske at jeg havde tid til at deltage i flere af sådanne have arrangementer da det er alt, alt for sjældent jeg får set private haver. Faktisk var dette - hvor utroligt det end lyder min debut som gæst i et åbent have arrangement.
 
Susan og Jesper havde gjort meget ud af dagen og guderne holdt hånden over haven og den skønneste sensommerstemning med sol og varme og hyggelig havesnak satte sit præg på mit besøg.
  
Mellem store flotte æbletræer og den skønne grønne væg fra Viborg kirkegård har Susan og Jesper skabt en skøn oase med mange små rum i en lille have. En have hvor intime siddepladser, romantik, hygge og stilsikkerhed går hånd i hånd. Mange skønne opstillinger i og rundt omkring  deres skønne Orangeri og i bedene var med til at skabe en særlig stemning i haven. En grøn oase hvor orangeriets  atmosfærefyldte indretning indbyder til afslapning og nydelse.
 
Ud over den skønne have var der meget andet at kikke på bl.a. smukke, smukke bronze skulpturer, nips og genbrug stillet smukt an og ikke mindst skøn keramik fra Helle Nørby.....nok til at friste en hver - selv købte jeg et smukt mejsekugle tag som allerede er monteret ude i mit paradisæbletræ.
 
Tak for en hyggelig oplevelse.
 
 
 

16 kommentarer:

 1. Du er heldig at du nåede ud i Susans have. Det ville jeg også gerne have været. Hvor er det smukke billeder du viser!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en skøn oase Nana og med Susans fantastiske blik for detaljen var der meget at beundre :0)

   Slet
 2. Tak for turen i Susans skønne have. Jeg ville så gerne have været der, men kunne ikke få det til at passe.
  Der er så mange fine detaljer i hendes have, samt en dejlig stemning.
  Knus Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det et er ikke let at nå alt det vi gerne vil - det kan jeg skrive under på Anette....dette var min debut som gæst ved et åben have arrangement - men bestemt ikke min sidste....din står højt på listen over private haver der skal besøges når tiden tillader det ;0)

   Slet
  2. Så vil jeg glæde mig til dit besøg. Husk at fortæl at du er Frøken solhat :-)

   Slet
  3. Det vil jeg bestemt gøre søde Anette ;0)

   Slet
 3. Kan sagtens følge dig - jeg er heller ikke god til at besøge private haver og det er bare så inspirerende og givende at tage sig tid til det. Dejligt at du fik presset det første besøg ind i programmet. Og det både lyder og ser ud til at have været en dejlig oplevelse hos Susan :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var bestemt en dejlig oplevelse - en skøn og stemningsfuld have. Vores tid kommer det er jeg sikker på Susanne.....her er det børnenes aktiviteter der må prioriteres først og fremmest - det er jo trods alt godt de har lyst til al den sport ;0)

   Slet
 4. Smukke omgivelser du viser, noget smukkere end dem, vi befandt os i, nemlig Skave Nedbrydning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det bestemt Marie :0) Skave....jamen så har du jo været på skattejagt ;0)

   Slet
 5. Fantastisk dejlige billeder, det må have været en skøn oplevelse... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha det kan du tro det var Heidi - dejlig have og skønne mennesker :0)

   Slet
 6. Lækre skud du har taget i Susan's smukke have :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Dorthe....motiverne stod på række ;0)

   Slet
 7. Hvor har du bare gengivet den dejlige sensommerstemning hos Susan perfekt :) Hyggeligt at møde dig igen, søde Dorthe. Det er altså dejligt at komme på havebesøg rundt omkring, vi har nået nogle flere haver i år og det er bestemt inspirerende. Du skal nok få tid når ungerne bliver større - så er haverne sikkert blevet endnu frodigere :)

  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde søde Ulla det var super hyggeligt......ind i mellem kan jeg ærgre mig over at jeg ikke når det jeg gerne vi , men min tid kommer nok hvad havebesøg angår - børnene kommer i første række - sådan må det være ;0)

   Knus Dorthe

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...