Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

onsdag den 28. august 2013

Sensommerdage.......


 

......som jeg elsker dem - sol, varme og næsten ingen vind til at forstyrre sommerfuglenes færden fra blomst til blomst. Solhattene og anis isopen er rene magneter for insektlivet og det er en ren lise at sidde og studere de kære bestøvere imens sjælen og kroppen bliver ladt op og skrivelysten igen så småt vender tilbage.

Det er godt nok ikke mange billeder jeg har fået taget af augusthaven i år....men jeg tror lige jeg kan nå det endnu - sommerfuglene gør sig til så jeg smutter ud :0)


14 kommentarer:

 1. Jeg tilgiver gerne anis isopen, at den frøsår sig overalt, for når den står fyldt med insekter kan man da ikke blive sur på den. Jeg kunne selvfølgelig fjerne de afblomstrede frøstande :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tilgivelsens kunst er god - eller så må lugejernet i sving - hos mig er det kun den hvide der frø sår sig - gad vide om min Black adder er steril?????

   Slet
 2. Anis isop... dén har jeg da liiiige noteret mig bag øret. Den er da virkelig fin - og ikke én som jeg havde tænkt på som en del af min have. Men det skal den da være - helt klart.
  Vores nye bed-planer er jo igang - og nye ideer er meget velkommende.
  Mange sensommerhilsner fra Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Anis isop er fantastisk Susan både den lilla og den hvide - de er rene magneter for insektlivet og så dufter de skønt ....skønt og spændende med nye bed planer - der er ikke noget som planlægningsfasen :0)

   Slet
 3. Skøn stemning, du her slår an. Jeg nyder også sensommeren meget intenst, kan faktisk ikke huske en skønnere sensommer i mange år.

  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Javejret har været helt fantastisk her i sidste halvdel af august - skønt om september kunne følge trop efter lidt regn i weekenden :0)

   Slet
 4. Godaften Dorthe.Jeg tror at vi er rigtig mange der nyder den skønne sensommer.Jeg er igang med at planlægge nye bede......og har også fået købt en del løg der skal i jorden.
  Skønne billeder af dine dejlige solhatte......og sikke et leben at sommerfugle.
  God aften til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette - Ja der er liv og glade dage derude når solen er fremme og det er den jo meget af tiden - tror næsten der er rekord på sommerfuglelivet i år - det er bare med at nyde de gode dage mens vi har dem :0)

   Slet
 5. Ja, det har bestemt været en skøn, lang og varm sommer. Lad det endelig blive ved lidt endnu, kun afbrudt af lidt regn til de tørstende haver... Det er svært at give slip på sådan en sommer. Jeg syntes også at sommerfuglene pludselig væltede ud af alle "huller" og myldrer rundt, måske de også skal skynde sig og nå det hele, inden festen er forbi.
  Fortsat god sensommer til dig. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja uovertruffen Jette - de myldre i hvert fald rundt derude og ungerne er også fascinerede af de vingede væsner. Tak og i lige måde :0)

   Slet
 6. Great pictures, wonderful garden :) Regards

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...