Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

torsdag den 25. oktober 2012

Udebruseren falmer.......


 

 ....... på skønneste vis. Blåregnens blade har efterhånden fået en fantastisk gul farve og mens solhattene er ved at give op og kun har enkle blomster tilbage så blomstrer høstanemonerne ufortrødent videre. Det suser gevaldigt og bladene fra syrenen rasler lystigt ned.
 
Jeg har eftermiddagen fri og mens jeg går herhjemme og smiler så krydser jeg fingre for at den  stribe sol der netop er brudt frem bliver større og større......for jeg trænger ved gud til SOL.
 
Her er det årets ny indkøbte Echinacea purpurea "PowWow wild berry" der stadig spreder glæde i det nyanlagte brusebadsbed flankeret af den smukke hvide nyserøllike.
 
 

11 kommentarer:

 1. Dejlige høstanemoner og skønne billeder. Jeg kunne godt lide at vide hvordan du behandler dine billeder. Når jeg skriver et indlæg og sætter billeder ind, synes disse at have deres eget liv, i hvert fald er det ikke altid jeg bestemmer hvor de skal være. Men det har du styr på kan jeg se. En inspirerende blog du har.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina :0)

   Angående billederne så er det som end ikke så svært....når du har sat dem ind i dit nye indlæg venstretrykker du på musen oven på billedet og kan således justere størrelse placering og evt. billedtekst. Du kan ligeledes trække billedet rundt og placere den før eller efter tekst som du syntes.Det er i hvertfals sådan det virker her - Håber dette hjalp dig ellers må du pippe igen ;0)

   Slet
 2. Ja sådan går det nu, det hele falmer og falder til jorden, men heldigvis bliver det forår igen. Solen skinner her, men som det dog blæser.
  Den solhat er skøn, skøn. Godt du kan glæde dig over den.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Året drejer rundt og rundt
   uret tikker hvert sekund,
   tiden går klokken slår
   lige indtil næste år ;0)

   En lille sang jeg kender ;0)

   Slet
 3. Det er en kold fornøjelse at bruge bruserne på denne tid af året.....bbbrrrrr...!
  Nå heldigvis har I da en bruser inde med varmt vand ;D
  Flot som det falmer trint om land og smukt er det :)

  SvarSlet
 4. Ja, der er godt nok sus i bladmassen i dag.
  Dine høstanemer er rigtig skønne. Jeg har også købt et par stykker mere i år, for de er bare smukke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må du sige......en rigtig "vind i skørterne dag" ;0)

   Slet
 5. Du har godt nok mange smukke hjørner i din have, sikken pragt høstanemonerne stadig kan udvise - her hos mig er de næsten færdige. Pow-wow'en er der helt utrolig smuk :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Ulla og lige over ;0)


   De hvide er helt fantastisk længeblomstrende - men de lyserøde har vist takket af for i år her også :0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...