Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

torsdag den 11. oktober 2012

Silverdays.Omkring 700 meter nede ad denne grusvej mellem bakker, marker og træer er jeg så heldig at arbejde i tiden. Når solen står op over bakkerne og spreder sit magiske oktoberlys ud over diamantbestrøede spindelvæv, så begynder dagen godt og både børn og voksne må gang på gang standse op og forundres over korsedderkoppernes daglige mesterværker.
 
Livet i en udegruppe er fantastisk, især når naturen som her de seneste dage bare byder på det ene smukke sceneri efter det andet og solen iefter en umådelig lang pause, igen bider lidt i kinderne. 

13 kommentarer:

 1. Hej Dorthe.Smukke billeder af et af naturens undere.Du er den anden i dag der skriver om naturen.Det er åbenbart tid til lidt fordybelse og nydelse på denne skønne årstid med de smukke farver.God dag knus Jette

  SvarSlet
 2. WOW hvor nogle skønne skud du der har fanget, Dorthe. SMUKT!

  :-) Dorthe

  SvarSlet
 3. Skønne silverdays her har vi stadig plusgrader om natten, det gør ikke noget. Det er smukke billeder af silverdays.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 4. Fantastisk, Dorthe:o)
  Hvor er det smukke billeder. Jeg kan levende forstille mig magien i morgenlyset - så er det meget svært at være i dårligt humør.
  Knus

  SvarSlet
 5. Så vackert! Det finns säkert både tomtar och troll där bakom granarna... eftersom det ser ut som i en saga.

  Kram

  SvarSlet
 6. Tak for de stemningsfulde billeder. Jeg har prøvet at komme til at stikke hovedet ind i nogle spindelvæv et par gange i år og blev forbløffet over, hvor sejt spindet i grunden var.

  SvarSlet
 7. Det var jo nesten eventyrlige bilder du har tryllet fram med kameraet! Det er jammen mer enn blomster som er pent og se på i hagen og naturen :-) Ha en god kveld!

  SvarSlet
 8. Hvor er det bare smuuuuukt... Sikke et syn at møde. Så kan det vel kun blive en god dag.
  Mange hilsner Susan

  SvarSlet
 9. Billederne af spindelvæv på grene ser nærmest magisk ud. Fantastisk hvad naturen det billige skidt kan frembringe ;-)))
  Kærlige tanker til dig fra
  Bibi fra Almind

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen i min lille have Bibi :0)

   Slet
 10. Ja den kære hr. Peter er en sand mester udi trylleri og fletværk! Smukke, delikate billeder nærmest overjordiske!

  SvarSlet
 11. Sådanne morgener er fortryllende.......desværre ser det ud til at de næste morgener igen bliver grumsede og grå uden sølv :0(

  God efterårsferie til de af jer der er så heldige :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...