Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 21. oktober 2012

Jeg vil have mere af dette syn........


-  den skønne maytime i majsol.
 
Derfor må jeg idag heller komme ud og gøre alvor af at skrue nogle flere tulipanløg i jorden - det er vist på tide at opgradere forårets tulipanflor lidt.

Bedre sent end aldrig - er det ikke sådan man siger!!!!!!

 

17 kommentarer:

 1. Bedre sent end aldrig er et godt mundheld. Det har reddet mig mange gange :-). Forhåbentlig får I jyder godt vejr i dag, så du ikke skal gå derude i sydvest.....

  /Birgitte - som ønsker dig rigtig god arbejdslyst i haven

  SvarSlet
 2. Hvor er det smukt at se dine tulipaner i forårsmodlys! Ja, rigtig god idé at lægge løg i jorden nu, inden det er for sent.

  SvarSlet
 3. Smiler... kender det godt, har også fået en masse løg i jorden denne weekend... og jeg glæder mig til synet til foråret... god arbejdslyst... knuz

  SvarSlet
 4. Ja det er bare om at få det gjort og heldigvis kan vi også lægge løg i november, hvis det skulle gå helt galt med vejret idag;)
  Jeg har som dig også gevaldigt meget lyst til mere af det smukke syn, men er lidt frustreret fordi jeg også så gerne vil have nogle buske og øv - det koster altsammen!!
  Rigtig god søndag, heldigvis er der altid noget man kan gå ud og lave i haven.
  Knus

  SvarSlet
 5. Du kan sagtens nå det endnu, men mon ikke du får gjort alvor af det i dag. Du har ellers været kreativ med flotte efterårspyntninger på altan og terrasse - her ser man rigtigt fordelen ved en overdækket terrasse, så de fine kastanier og græskarmænd kan stå længe og pynte.

  Knus Ulla

  SvarSlet
 6. Jeg har før lagt løg i januar. Det kan også lade sig gøre.

  SvarSlet
 7. Hej Dorthe.Mon ikke der er flere der ikke har fået lagt tulipenløg endnu.
  Jeg mangler "kun" dem der skal i krukker.
  God søndag Jette

  SvarSlet
 8. Jeg mener, man kan lægge tulipanløg langt hen i november, så jeg har god tid. Skal lige have købt i Bilka i næste uge.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 9. Tulipanløg kan lægges så længe man kan komme i jorden, siger de kyndige.
  Så du kan stadig nå det.
  Go`søndag.
  Hilsen Bente.

  SvarSlet
 10. Åh ja, hvor dit skønne billede henter majsolen frem fra hukommelsen og vækker glæde! Jeg har lagt løgene men hvis pengepungen tillader det lidt senere, kommer der helt sikkert flere i jorden her ;-)
  God søndag
  Knus Rose

  SvarSlet
 11. Det ER ved at være på høje tid for at lægge tulipanløg, for de skulle gerne nå at sætte rødder, inden frosten går i jorden. Så jo - oktober er perfekt.

  SvarSlet
 12. Er du sen på den? Det synes jeg ikke. Sidste år skruede vi da i et væk hele oktober og også noget af november.

  OG de der pink kongekroner forstår jeg godt, du gerne vil have flere af! Altså..... (nydesuk) .... Sol gennem tulipanblade - det er altså saligt!

  SvarSlet
 13. Jeg har ikke fået sat mine tulipanløg endnu. Jeg prøver at regne ud hvordan jeg skal gøre, så mosegrisene ikke tager dem :O(
  Det ender måske med at musene æder dem fra posen i stedet for, inden jeg får dem sat?

  SvarSlet
 14. Jag håller med , man villl ha många tulpaner, jag sitter just och funderar på om jag ska göra en beställning till.

  kram anna

  SvarSlet
 15. Mmm, så härligt med en tulpanbild! Att drömma sig bort över.
  Fin ny header du har.
  Hej från Törnrosa

  SvarSlet
 16. Jeg har endnu ikke lagt mine tulipanløg i jorden, men det kommer de i denne uge. Nogle gange har jeg lagt de sidste i december, og det går som regel også godt. Et skønt majbillede iøvrigt. Tulipaner er et must :-))

  SvarSlet
 17. Tak for alle jeres dejlige kommentarer - godt at vide jeg ikke er ene om at være lidt sløj med hensyn til at skrue løg i år......og I har ret, oktober er ikke helt forduftet endnu og når jeg det ikke her så kommer november......forhåbentlig ikke med alt for meget frost for jeg mangler stadig at skrue må jeg indrømme ;0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...