Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 20. oktober 2012

Lidt lys på en regnvåd lørdag
Jeg vidste bare at jeg ville blive rigtig, rigtig  glad for min lille altan.  Nu står  drengenes fælles græskarmand  derude og  spreder lidt glæde til morgenmaden.
 
Det bliver ved - det grå og våde - havde ellers sat min lid til at week-enden i det mindste måtte byde på lidt tørvejr. Men ak.........får lyst til at frådse i stearinlys og indendørs hygge frem for at få sat de tulipanløg jeg endnu ikke har fået i jorden.............
 
Astrid Lindgren roserne gør sig stadig til langs udestuen og der er mange knopper endnu.........men man kan jo heller ikke påstå de har manglet vand her deres første sæson - vel ;0)


Når jeg ser mig om så trænger der vist også til lidt hygge på havebordet..... der mellem  alt det orangerøde og gule....måske jeg alligevel skulle krænge gummirøjser og regnjakke på og tage udfordringen op :0)


12 kommentarer:

 1. Hvor er det synd for jer stakkels jyder, at I har sådan et p....vejr. Jeg tør næsten ikke fortælle hvor pragtfuldt vejret er her på Sjælland. Sol og lunt. Vi behøver ikke engang overtøj. Håber snart det gode vejr kommer til jer også!
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. åh hvor godt.......for jer altså Lene ;0) Her må vi nøjes med lunt, gråt og vådt ;0)

   Slet
 2. Hej Dorthe.Ja! som Lene fortæller har vi det smukkeste vejr.Var selv i Tivoli igår
  hvor jeg fik taget billeder af en masse græskar.Men det ser da rigtigt
  hyggeligt ud med jeres græskar på altanen.Og jeg har også lige lavet et
  indlæg om pynt på bænken.Det er så dejligt på denne årstid at have noget
  pænt at kigge på.God weekend Jette  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder dejligt med det gode vejr hos jer Jette - vejret her må nærmest betegnes som stearinlysvejr ;0)

   Slet
 3. Jeg beundrer alle, som har overskud til at gøre noget ekstra ud af morgenmaden. For mit eget vedkommende bliver den bare høvlet ned i en vis fart.

  SvarSlet
  Svar
  1. ......overskuddet var der lige i dag ;0)

   Slet
 4. Så koselig du har pyntet ute!

  Ønsker deg en fortsatt fin helg! Viviklem

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Vivi.....det er nu der skal hygges ;0)

   Slet
 5. Ja det er på den forkerte side af bæltet I bor lige nu, surt. Her hos os er det fint lige nu, men det har da været gråt. Jeg kan godt se, at de har meget bedre vejr øst for Storebælt nu.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må du nok sige Lisbeth........det har dog til meteorologernes store ros holdt nogenlunde tørt i et par timer nu - men stadig no sun ;0)

   Slet
 6. Det ser rigtig hyggeligt ud ;-)
  Her har solen skinnet hele dagen og det har været rigtig varmt. Vi har siddet ude i haven og fået kaffe i t-shirts.....tænk i oktober.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha det må være skønt.....har også været ud lidt temperaturene fejler ikke noget - men lyset er lidt trist og gråt ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...