Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

onsdag den 25. august 2010

Jeg har noget med nyslået græs.....
.........jeg elsker det. Både duften af det saftige græs der spreder sig og så synet af en nyslået græsplæne.....der findes da næsten ikke noget bedre lige bortset fra hvis vejret også ville indbyde til at gå på den nyslået plæne i bare tæer.

Det gør det ikke just i disse dage vejret altså.......det blæser så jeg aldrig har kendt mage her i august måned - alt ser forblæst ud og nogle af min krukker har jeg været nødsaget til at rykke i læ i drivhuset.....det huer mig ikke. Jeg håber virkelig at det snart får en ende det her oktobervejr.

Positivt er det dog at græsset hurtigt bliver tørt mellem bygerne så det kan slåes......................................

7 kommentarer:

 1. Håller helt med dig Dorthe.... En nyklippt gräsmatta luktar underbart.....

  Det verkar vara kallt överallt nu... Usch och fy... Nä, nu får värmen återvända.... Än är det inte dags för hösten....

  Kram Charlotte

  SvarSlet
 2. Enig med deg, lukten er så god, og så gir den goood samvittighet også:) Og er det litt ruskete i hagen, så rydder en nyklippet plan veldig godt opp:)
  Vi hadde storm i går... så georginer og alt bare knekte av...i år igjen... sukk:(

  Jeg håper på litt varme fortsatt, iallefall i danmark, for jeg skal nedover om to uker igjen:)
  Klem

  SvarSlet
 3. Visst är det så! Men svårt nu, när allt är blött och eländigt. Det ska ju vara torrt och luftigt för att den rätta doften ska infinna sig:)
  Ha det gräsligt gott,
  Charlotta

  SvarSlet
 4. Elsker også duften af nyslået græs :-)
  Og vejret er frygteligt !!!
  Den storm hører IKKE hjemme i August!

  SvarSlet
 5. Ja det luktar gott hoppas på att kunna klippa mitt idag.
  Ha det gott
  Annika

  SvarSlet
 6. Charlotte....ja det har nærmest været efterår....men nu ser det ud som om der nærmer sig et højtryk i næste uge så måske sommeren vender tilbage for en stund :0)

  -----

  Ærgeligt med de skønne Geoginer Linda :0( Blæsten er hård ved det hele flere af mine solhatte er ikke så pæne som de har været længere :0)

  Skal du virkelig til Danmark igen? Jeg håber du får en rigtig god tur med noget flot sensommervejr......for så er der også smukt i Danmark :0)

  -----

  Charlotta :0) Du har ret.... det har ikke været let med de våde plæner i nogle uge......derfor må vi nyde de gode timer der trods alt er mere intens :0)

  -----

  Miri - nej f..... heller - vi vil have højtryk :0)

  -----

  Tak Annika.....håber det lykkedes hos dig også :0)

  SvarSlet
 7. Det luktar sommar med nyklippt gräs:)

  Ha en fin vecka och hoppas att solen skiner på dig och dina krukor,

  Rebecca

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...