Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

tirsdag den 24. august 2010

Doubledecker


hører vist til de lidt mere specielle purpur solhatte......... jeg syntes den er sjov og kan ikke lade være med at trække på smilebåndet når jeg går forbi den - den er lidt spøjs og pjusket på den pæne måde.

7 kommentarer:

 1. Kan godt se det er din ynglings blomst med den fine samling du har. De er smukke alle som en. De er meget fristende og Dobledecker er sjov med sin pjuskede hårtop.
  knuzzz fra Annette

  SvarSlet
 2. Hvor er den sjov, er de sådan alle eller er det kun den ene.

  SvarSlet
 3. Den ser lite busig ut med sin extrahatt. Älskar färgen.
  I dag får vi hoppas att vi och alla blommor inte blåser bort. Tack för dina söta ord hos mig.
  Kram Pella

  SvarSlet
 4. Ja, den er da virkelig pudseløjerlig og lige til at blive i godt humør af!

  Bedste havehilsner
  Birgitte

  SvarSlet
 5. Ja det kan jeg vist ikke skjule Annette :0)

  -----

  Lea... der er flere men ikke alle.....tror nok det har noget med plantens alder at gøre, hvor mange dobbelte der kommer - jeg er dog ikke helt sikker.

  -----

  Pella :0) Selv tak du - ja blæsten har jeg også fået nok af....den er lidt hård ved haven :0)

  -----

  Velkommen i haven min Birgitte.......ja humørbarometeret stiger når man ser den :0)
  Dorthe

  SvarSlet
 6. den er godt nok sjov. Læste lige hos Claus at solhatte vokser dårligt hvis der står for mange planter for tæt på. Mange af mine er nemlig døde, nu ved jeg så hvorfor :-)

  SvarSlet
 7. Havehyrde......det er rigtig nok med at de ikke kan lide at stå alt for klemt.....derudover er dræbersneglene desværre TOTALT vilde med de nye skud om foråret :0(

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...