Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 22. august 2010

Fristelser hos Staudefeen

Echinacea purpurea med en sky af  Thalictrum delavayi /violfrøstjerne der vejer i vinden.....to der klæder hinanden.

Purpur Solhat findes efterhånden i et utal af udgaver og udvalget og tilgængeligheden i Danmark bliver bedre og bedre fra år til år. Staudefeen hvor jeg selv handler har et bredt udvalg og tager nye hjem med jævne mellemrum......så et klik ind på deres side kan godt lede dig ind i fristelse. Marlene og Peter yder altid en god service og planterne er sunde og med et veludviklet rodnet.

Selv har jeg lige bestilt Echinacea Purpurea Strawberry Shortcake og hot Summer hos dem og da jeg så denne smukke Anis isop "Black adder" lige her hos Claus - ja så røg den med i købet sammen med  denne kvæsurt som jeg bestemt måtte eje.

 Ja, jeg siger jer Marlene og Peter frister
.....sommetider over evne :0)
 Lad det hermed være sagt : at følge linket er på eget ansvar!!!!!!!

5 kommentarer:

 1. Jeg nøjes med at nyde dine skønne billeder og er vildt benovet over den blomsterrigdom, der er i din have :-)

  SvarSlet
 2. Jeg ville gerne på havevandring i din have :-)

  SvarSlet
 3. Takk for titten! Å kikke på dine bilder og din hage er en ren fornøyelse. Nå har jeg også lyst til å prøve meg på flere solhatter.

  SvarSlet
 4. Ja det var noen flotte planter, og nå har du fristet meg også, he,he:) Sender de til norge tro??? det må sjekkes...:):)

  SvarSlet
 5. Åh, så mycket vackert hos dig! Som vanligt:) Tack för titten!
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...