Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

onsdag den 20. februar 2013

Vibeæggene.......


........i vindueskarmen springer så småt ud og jeg har været ude i haven en lille tur for første gang siden i lørdags.
 
Ingen snestorm her - den lader vi Bornholm om denne gang men pingvin-KOLDT kan man vist godt betegne vinden som....UF. Men ih hvor skønt med lidt frisk vind på kinderne efter at have været slået ned af influenza i 4 dage nu. Feberen er ved at forlade kroppen og mine lunger har fået nogenlunde ro for de evindelige hosteanfald. Tror så småt livet vender tilbage ;0)

 

22 kommentarer:

 1. Smukke, smukke vibeæg! Godt du har sådan lidt forårsbebudere at nyde mens du har ligget syg! Rigtig god bedring! :)
  Fortsat god dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak .....ja de er skønne - og nu kan jeg nyde dem lidt igen... mens feberen har hærget har jeg bare sovet og sovet - men så er jeg også ved at være godt udhvilet nu ;0)

   Slet
 2. Vibeæg er så smukke der de står og nikker med hovedet..:-)
  Jeg tror det meste af Danmark har haft influensa denne vinter både 1 og 2 gange..:-(

  Rigtig god bedring.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er super skønne og ikke mindre skønne i haven til maj ;0) Ja desværre er der rigtig mange der har været slået ud....det har været en sej omgang :0(

   Slet
 3. Ja rigtig fine vibeæg :-) God ide med vaserne, de støtter godt når de bli`r lidt lange! Godt med lidt frisk luft der kan blæse det sidste af "flu'en" væk. Nyder at det fortsat er helt lyst selvom kl. er halv fem. vi går mod lysere tider!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var VIDUNDERLIGT med frisk luft kan du tro og det går den rigtige vej ;0)

   Slet
 4. Øv hvor træls med sådan en gang influenza, håber du snart er helt ovenpå igen :o)
  Jeg er vild med vibeæg :o) Jeg købte min første forrige år, men desværre kom der kun en enkelt blomst... håber der kommer flere i år :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det går den rigtige vej nu :0) De er altså heller ikke til at stå for de smukke trenede blomster. De er gode til at så sig selv i haven hvis de står et beskyttet sted - så med lidt tålmodighed så skal du nok få flere ;0)

   Slet
 5. Det er rart at influenza er på vej væk - det er nemlig ikke sjovt (har selv ligge ligget) - forsat god bedring.
  Uha ja hvor er det dog koldt, så er det godt at være inde i varmen. Det er ren luksus i din vindueskarm, jeg elsker simpelthen vibeæg:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej føj.....den ville jeg gerne have været foruden ;0) Ja lidt forår i vindueskarmen er ikke det værste....og i udestuen hvor der ikke er så varm ej heller -grader så holder de længe håber jeg :0)

   Slet
 6. Så vårlig og herlig!

  Klem Vivi

  SvarSlet
 7. Du har dine vibeæg inde.. Hmm - men så holder de vel ikke så længe eller hvad? Jeg har lige plantet nogen udenfor i kulden.. Måske er det for tidligt?? Jeg tænke,t at det kunne de vel nok klare.. :-( Ups..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - både ude8hvor de kommer frem til maj) og inde.....det er altid fristende at tyvstarte foråret lidt når man går forbi blomsterhandlerens forårsudvalg. Mine står i udestuen.....her er den lige over frysepunktet......jeg er ikke sikker på de kan klare 10 grades nattefrost men jeg ved det faktisk ikke. Krydser fingre for dem ellers må du stille krukken lidt beskyttet om natten :0)

   Slet
 8. Hej med dig.Håber da også at du er ved at være ovenpå igen.........er selv sluppet indtil nu med sygdom.
  Smuk vibeæg-har selv lige lavet et indlæg hvor jeg også viser en fin lille vibeæg jeg har købt i dag.
  Vi må bare have nogle dejlige forårsblomster i huset,indtil vi kan komme i haven
  Rigtig god aften til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. De er slet ikke til at stå for Jette - så jeg forstår så godt du lod dig friste ;09

   Slet
 9. Rigtig god bedring til dig... Ja mange er syge, men nogen er bare hurtigere til at komme ovenpå igen.
  Men dine vibeæg er virkelig smukke - det må da være god "medicin".
  Mange hilsner fra Susan

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susan....og ja måske den bedste medicin i verdenen ;0)

   Slet
 10. Så kan jeg bedre forstå, det er længe siden, vi har hørt til dig. Det er bestemt ikke sjovt, hverken med influenza eller efterfølgende hoste. Det er ikke så længe siden, vi havde det, så jeg ved, hvordan du har det.
  Rigtig god bedring. Skønt med sådan en fin vibeæg i vinduet.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth - jeg håber og tro det er rigtig på retur nu.....nok må være nok :0)

   Slet
 11. Meget smukke vibeæg. Jeg synes de er blandt de mest elegante og smukke forårsblomster. Jeg kan ikke få nok af dem :)

  Og rigtig god bedring.

  SvarSlet
 12. Surt show med influenza, hvor er der bare mange, som har haft det, og nu også du. Man kan bare være træt i lang tid bagefter, men frisk luft hjælper da lidt i små doser. Vibeæggene er meget flotte og står fint i dine vaser. Jeg lagde vibeæg i bedet i efteråret for første gang, så jeg venter med spænding.- God bedring :)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...