Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 9. februar 2013

Snefald på snefald........


 .......i ugens løb har det fortsat sneet flere gange - store, tunge flotte  snefnug og i tirsdags blev alt i haven pyntet med hvidt - smukt var det. Jeg må med give at dugen der blev hængt ud dagen før nok skulle have været taget ind inden.....men altså det nåede jeg bare ikke så den måtte vaskes igen :0)

19 kommentarer:

 1. Smukt er det bestemt... men kan vi ikke blive enige med vejrguderne om at efter februar, så er det altså SLUT med at gå og tjatte med snefnug...!!?? ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. ....ja bestemt - til marts vil vi mærke at foråret kommer ;0)

   Slet
 2. PS. Jeg elsker dit bålsted, hvad stiller du det på med hensyn til al det aske der falder ud..???

  SvarSlet
  Svar
  1. .....ja det kan jo ikke undgåes - jeg stiller bålfadet på mit flisebelagte bålsted så er detr ingen skade sket og asken kan fejes sammen efterfølgende :0)

   Slet
 3. Smukt med den nyfaldne sne! Selvom vi er træt af vinter nu, så er sneen nu velkommen så længe frosten er over os, den pynter og beskytter dog planterne! Rigtig hyggelig siddeplads du har :)
  Din bålplads er nu også kommet på min ønskeliste, genialt at lave en lille stenplads med bålkurv over! Det må jeg have gjort plads til her i min have.
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og sørme om der ikke er faldet et lille drys mere i nat ;0) Et bålsted må der til både sommer og vinter ;0)

   Slet
 4. Nej tak, så heller Dorthea liljer.

  SvarSlet
 5. Det er smukt med sne - og den lyser dejligt op i mørket (ligesom dine fine islygter). Jeg vil meget hellere sne og nogle frostgrader end varme og regn.
  Smukke billeder, du tager. Jeg har skrevet lidt med andre bloggere vedr. kamera, for jeg vil gerne skifte mit lommekamera ud med noget bedre, så jeg er nødt til lige at spørge dig: Hvilket kamera har du?
  Knus Christel

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det lyser så smukt op så alting ikke bliver så trist og gråt :0) Jeg har altid været en canonpige - jeg har både et lommekamera og et Canon spejlrefleks kamera nærmere bestemt EOS 450 D - jeg købte det i 2008 og har ikke fortrudt mit køb siden......jeg er utrolig glad for det.

   For to år siden fik jeg et stativ og det er bestemt uundværligt hvis man som jeg gerne tager natte- og skumringsbilleder i den blå time.....her er lukketiden længere og har du ikke et stativ bliver billederne rystede i de sek. det tager. Der er temlig sikkert sket nyt siden 2008. God jagt ;0)

   Slet
  2. Tak og tak for din info.
   Ha' en god søndag.

   Slet
 6. Rigtig gode vinterbilleder.

  Nyfalden sne er smuk, men jeg bliver nu hurtig træt af det. Nu har vi fået nok.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - *SMILER* her kom der et frisk nyt lag i gen i nat ;0)

   Slet
 7. Godaften Dorte.Ja! sneen er da smuk i vores haver,men jeg vil nu snart gerne have lidt forår.
  God aften til dig Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. ......det vil jeg bestemt også Jette - men "forår" og lune temperaturer i februar er lig regn og gråvejr - så hellere sne og frost. Sidst i februar begynder solen dog at få så tilpas meget magt at vi kan nærme os forår - og det bliver så skønt ;0)

   Slet
 8. Hej Dorthe.
  Ja, sådan kan det gå, men så må du jo bare igang med vaskemaskinen igen.
  Smukke billeder. De ser så fredfyldte ud. Typisk sne. Det er nærmest magisk, som det kan få stilheden til at sænke sig.
  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der var ikke andet for Malene ;0) Ja sneen ligger en lyddæmper på hele verdenen - SKØNT ;0)

   Slet
 9. BON COURAGE AVEC LA NEIGE
  MOI , JE N'AIME PAS CA!!!

  BELLE JOURNEE TOUT DE MEME
  JOELLE

  SvarSlet
 10. Kære Dorthe
  Hvor er det nogle dejlige stemningsbilleder fra din sneklædte have:o)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...