Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

onsdag den 13. februar 2013

Islygter.....

......igen igen igen.Ja - jeg kan altså bare slet ikke lade være og for de af jer der bare har fået nok af islygter, sne og frost så beklager jeg -  men altså - ser det ikke bare skønt ud???

En buket næsten afdankede tulipaner gør islygterne smukt selskab der midt på havebordet. Jeg elsker altså bare vinteren når der er frost og sne......selvfølgelig må vinden meget gerne være svag eller allerbedst: slet ikke eksisterende - så bliver det altså ikke bedre på denne årstid.

Det er helt utroligt sådan en magi en håndfuld balloner indfrosset med vand kan tilføre haven og med olielys er du garanteret mange timers hygge i lygterne.

 
..........og så vil jeg da forresten lige råbe VINTERFERIE ;0)

30 kommentarer:

 1. Islygterne er stadig vidunderlige, smukke og fantastiske. Sikke en stemning i haven. Tulipanerne er fine i isvasen. Jeg lavede selv endnu en islygte i går, med en buket roser, som var ved at være færdige. Så jeg har endnu ikke fået for meget af islyger :-)
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
  Svar
  1. ....ja smukt ser det ud - så længe det varer - ideen med blomsterne fik jeg hos Anne....hun er simpelthen bare eminent til det med islygter ;0) Mine lygter er noget på retur nu da temperaturene ligger lige over nul så de tør.

   Slet
 2. VINTERFERIE er en skøn ting og stærkt vanedannende! Og sikke et smukt vejr det har været i dag. Trods frosten var der lidt varme i solen synes jeg! Med dine smukke billeder får jeg lige lyst til endnu en islygte. Håber jeg når det! Fortsat god ferie ønsker Karin fra Blomsterlyst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen Karin....og tak - ja de er vanedannende de smukke lygter ;0) Her har vi ikke set meget til solen....kun et lille glimt i ny og næ i løbet af ugen :0)

   Slet
 3. Så smukt, så smukt! God vinterferie!

  Jeg har en giveaway nu - vis du er interesseret?

  Maria - den eksperimenterende have

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria....jeg har set den og springer over - jeg er sikker på der er andre derude der har lige den rigtige plads til den flotte gave - hos mig mangler jeg lige stedet der ville være perfekt ;0)

   Slet
 4. Det ser overvældende smukt ud! Virkelig gennemført og så er jeg i øvrigt enig med dig. Hellere sne og frost end slud og sjap.
  Lune hilsener Mathias

  SvarSlet
 5. Tænk om man kunne finde så fin en vase lavet af glas.......den er bare så flot sammen med dine fyrfads-lygter ! Ren magi...

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det ville være skønt Bente.......jeg bruger for det meste olielys da de ikke så let blæser ud som fyrfadslysene.....det kan anbefales ;0)

   Slet
 6. V A K K E R T !

  Hilsen Tove Kristin

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og velkommen indenfor havelågen ;0)

   Slet
 7. Hvor er det dog smukt! Supergod idé at lave islygter nu. Jeg så is i går på en lidt anden måde, nemlig som isskruninger og pakis i vores lysbådehavn. KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja is kan være smukt på mange måder....men nu er det vist ved at være på retur :0)

   Slet
 8. Ih altså hvor ser det godt ud Dorte og de tulipaner ser da bare så skønne ud der i isvasen, gad vide om de kan holde i længden derude ;)

  Jeg kan ikke få for meget islygter, de er skønne og jeg synes det er dejligt at se hvordan andre finder på af ting og sager med is og islygter.

  Ha en skøn dag, haveknus
  Annette

  SvarSlet
  Svar
  1. ....de står endnu....omend de hænger lidt med hovedet.....men med temperaturer lige omkring frysepunktet så holder de bedre ude end inde i stuen ;0)

   Slet
 9. - det kan godt være at islygterne er en genganger, men det ser fortsat kanon-hyggeligt ud:-)
  Smukt ved tulipaner i vasen, det var da en fin idé.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Karina....ideen er dog ikke min egen - jeg har set det hos vores søde og inspirerende norske Anne fra Moseplassen ;0)

   Slet
 10. Helt enig... (altså bortset fra det med vinterferien)

  De ser smukke ud, og olielamper lyder som en genial ide. Jeg satte også flere islygter "over" den anden dag.

  God ferie.

  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - vinterferien lakker mod enden nu søde Ulla ;0)

   Det er nu ikke olielamper jeg bruger mon ikke flammen ville smelte lygterne for hurtigt - nej det er olielys......du ved de der lys man bruger på kirkegården der kan brænde i flere døgn. De brænder jævnt og godt og så er de ikke så vindfølsomme som fyrfadslysene de kan godt tåle et lille vindpust og vinden er jo svær at komme uden om i Danmark ;0)

   Slet
 11. Ihh hvor er du altså kreativ.... En is-blomstervase med tulipaner i. Det ser fuldstændig fantastisk ud! God vinterferie til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Med gode inspirerende blogvenner så er det ikke svært at være kreativ......ideerne ligger derude lige til at gribe ;0)

   Slet
 12. Jeg er enig med dig i, at det ser smukt ud.
  Gode billeder.
  Ha´ en dejlig dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.......men lugterne er svundet noget ind nu.....det tør lige så stille og de nye balloner jeg har sat ud fryser ikke det mindste ;0)

   Slet
 13. Hej Dorthe.Ja! smukt ser det ud og sikken en stemning det giver.Har ikke prøvet at lave islygter,men så er det jo godt at jeg kan nyde dine.
  Håber tulipanerne kan holde bare nogle dage.God dag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må du altså prøve - det er super let Jette ;0) Tulipanerne står endnu de fleste omend hovedet hænger lidt mere end for et par dage siden ;0)

   Slet
 14. Hmm it appears likе your blog аte my fiгst comment (it was suρer long) so
  I guеss I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog.
  I as well am аn aspiгing blog writer but Ι'm still new to everything. Do you have any points for beginner blog writers? I'd certainly aрρrecіate it.  Feel frеe tο visit my blοg :: mouse click the up coming document
  My web page :: Read Full Report

  SvarSlet
  Svar
  1. It must have been hungry ;0) Velcome in this blog world - hope you vill enjoy it.

   My best advice must be for you to write for you own sake and not write to forfill any expectations from your readers.....it will "kill" you and take away the joy..... leave at lot of comments on other similar blogs - often several times so it wakes interest and others feel inspirered to take a look at yours blog.

   Hope you understand.....it has been many years since I used/wrote english......so please dont mind the spelling ;0)

   Dorthe

   Slet
 15. Håber du nyder ferien ;)
  Det ser utroligt smukt ud og selv om man ikke er til vinter og kulde (er jeg ikke ret meget) Så kan man alligevel godt falde lidt for det, når der vises så smukke billeder..

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen her Hexia de Trix.......og tak - jeg er glad for at de iskolde billeder trods alt kan sprede lidt glæde selv om vi vist alle snart hungrer efter forår ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...