Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 9. december 2012

Vinterens første snestorm.

 
Snestormen passerede min have i ly af mørket - i de sene nattetimer og tidlige morgentimer. Da det begyndte at lyse så haven således ud.......helt fantastisk eventyragtig klædt i hvidt over alt  - selv træværket på den overdækkede terasse og udestuen havde fået  et pænt lag sne.
 
Desværre gik der ikke mere end et par timer før det smukke lag så småt begyndte at tø.....så nu er sneen tung og våd.

 
12 kommentarer:

 1. Smukt og uberørt :-) fine billeder.

  SvarSlet
 2. Dejlige stemningsbilleder fra haven - som sædvanligt fristes jeg til at sige, for du forstår altså at fange stemningen hver gang :-)
  Uha, det lyder ikke godt at det har været tø hos jer. Så er der jo risiko for, at det bliver glat - øv. Pas på jer selv, når I skal ud.

  SvarSlet
 3. Den første snestorm bragte også muligheden for skønne billeder. Jeg synes godt om dine hygge billeder og også dem med æblerne. Solsortene er velsagtens gået ombord i dem.

  SvarSlet
 4. Smuk vinterstemning :) Lidt ærgerligt at det tør, det gør det også her. Jeg gik ellers og glædede mig over det tykke snelag, som ville beskytte alle mine planter mod frost...

  SvarSlet
 5. Hej Dorthe.Dejlige sne billeder.Skøn stemning.Håber ikke det bliver for meget tø,så det bliver så glat
  glat på vejene.God aften Jette

  SvarSlet
 6. Ja det samme her, sneen er bare tung og våd, næsten ikke til at gå i, men fra morgenen var det smukt. Så må vi se, hvad natten bringer.
  Knus
  Lisbeth

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare flot ude ved dig... Rigtig julestemning.
  Mange sne hilsner fra Susan

  SvarSlet
 8. Det rene eventyr. Skønne billeder :-))

  SvarSlet
 9. Hvor ser det smukt ud med den uberørte sne. Flot udestue du har , både ude og indefra, skønt med sådan et sted. Hvor fint med æblerne.

  SvarSlet
 10. Godt at du fik indfanget eventyrstemningen, inden tøvejret satte ind. Det er virklig yndige billeder :)

  SvarSlet
 11. Tak til jer alle - heldigvis fik det ikke lov at tø ret længe så det hvide har fået lov at ligge hele ugen.....det har nærmest været som en dybfryser derude og islygte produktionen har kunnet foregå i haven ;0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...