Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 15. december 2012

Uha som det tøer.......

.... og det går alt for hurtigt - omslaget fra klar hård frost til tøvejr er faktisk en smule deprimerende.
 
Fodspor i sneen bliver til tunge, våde aftryk og det drypper med smeltevand fra alle hjørner og kanter......med det her tempo er haven snart forvandlet fra vinter wonderland til trist dansk december have hvor islygterne er en saga blot.
 

12 kommentarer:

 1. Ja, der er ikke megen magi over en dag som denne, hvor det virkelig tør og drypper overalt. Synd at vi ikke fik lov at beholde den fine sne og den skønne BLÅ time, som du viste i går - den får vi ikke i dag, men så kan vi bladre tilbage i din blog og nyde det hele igen. Taaaak... knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. ...nej magien er væk som ved et trylle slag......men vi har jo lov at håbe det kommer igen ;0)

   Slet
 2. Ja for pokker, det er ærgerligt.

  SvarSlet
 3. Dt er da bare dejligt at sneen smelter, det er et mareridt at cykle til job hver morgen, i sne og glat føre. Så hurra herfra.....

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* Lone - ja jeg tror næppedet er lykken at bevæge sig afsted på cyklen under de vejforhold.......men ih hvor er det dog bare skønt når alt er hvidt og dagen føles længere......... og fornemmelsen af LYS gør glad ;0)

   Slet
 4. Ja, nu tør det. Jeg håber ikke, der bliver isslag eller glat føre, det er så frygteligt synes jeg. Det var spændende at læse om den blå time og det var nogle fantastiske billeder du havde taget!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det håber jeg heller ikke Birgitte - sort is er noget af det mest lumske man kan blive udsat for. Den blå time er magisk....så du må ud og prøve ad ;0)

   Slet
 5. Hvor er det et fint juletræ du har i haven - er det lavet af rionet, hvor der er svejst stænger vinkelret på?

  Superskønne billeder du tog forleden dag i den blå time. Og tak for linket - det skal jeg helt sikkert have set nærmere på, for da er da vist mere at lære :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Susanne.....juletræet blev købt i en af boderne da jeg var på julemarked på Vitskøl kloster - jeg kunne simpelthen ikke stå for det. Jeg tror det er noget rund jern der er svejset sammen.....så har man de evner er det nok ingen sag selv at lave ;0)

   Den blå time er magisk så jeg kan kun anbefale at du prøver at fange det rette øjeblik en aften eller morgen stund ;0)

   Slet
 6. Huff, det er ikke noe gøy at snøen blir borte. Håper det kommer mer snø til dere før jul!

  Klem Vivi

  SvarSlet
  Svar
  1. ....ja det må du nok sige - hvidt og lyst er bedre ;0) Jeg krydser også fingre for mere sne inden d. 24 ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...