Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

søndag den 24. april 2011

Tulipaner til påske :0)



Kun få dage har jeg været væk og alligevel står haven næsten som fremmed for mig da jeg kom hjem igen i går. Utroligt hvad sol og varme kan gøre så hurtigt.

Mange af mine tulipaner er nu sprunget ud..........hold da op jeg blev overrasket - de svovlgule anemoner står smukt med kærmindesøster og de nye fosteriana tulipaner Orange Emperor jeg satte i efteråret, vibeæggene under æbletræet har foldet sig ud og står som smukke nikkende påskeæg og glæder mig helt vildt.

Ved indgangen står narcissen mount hood i krukke og changerer så smukt med mine gule Purissima tulipan og oven dem er duft snebollen ved at springe ud...........nu vil jeg have sandaler på og en tur ud i blomsterfloret.......min niece der er på ferie vil ud på den gule gynge så mon ikke vi får noget tid til at gå med at skubbe og synge :0)



Rigtig god Påske til jer alle :0)

17 kommentarer:

  1. Det går bare så hurtigt i varmen, men ih hvor er det smukt :-)
    God gyngetur ;-)

    SvarSlet
  2. Det er pragtfuldt og skønt at der endelig sker noget nyt hver dag.

    SvarSlet
  3. Å det må da være et herlig syn å komme hjem til:) De anemonene ser helt nydelige ut, og ruteliljene er absolutt min favoritt, de nikker med hodene sine her også:) Kos deg masse i hagen:) Klem

    SvarSlet
  4. Sikke et smukt syn at komme hjem til - det var godt du nåede det - for der er simpelthen sket en eksplosion i den uge der er gået og det er nu der skal nydes:o)
    Smukke smukke vibeæg, hvor er du heldig! Yngstesønnen har klippet min græsplæne så jeg vil også sætte mig og nyde eftermiddagen - jeg føler mig så herrerig når jeg kikker ud over en nyslået plæne.

    SvarSlet
  5. Hvor ser det dejligt ud - og dine vibeæg er da helt bedårende.

    SvarSlet
  6. Super smukke billeder:)
    /Hanne Bente

    SvarSlet
  7. Ja det e utrulig ka sol og varme kan gjøre, hos mæ e tulipanene så vidt begynt og stikke nesa over jorden, men vi har hatt litt sol og varme de siste par dagene, så de kommer nok, når varmen er blitt mere stabilt her i nord:)
    Hos deg var det bare nydelig, kos deg med alle blomstrene dine og ha en fin vår kveld, Lisbeth :O)

    SvarSlet
  8. SMUKKE billeder :)

    Ja, man kan næsten ikke vende ryggen til i disse dage, hvis man ikke skal gå glip af noget.

    Vi må prise os lykkkelige over denne skønne have-påske.

    Hilsner fra Ulla

    SvarSlet
  9. PS. Gule anemoner - hvor er de smukke.

    Jeg HAR allerede tilføjet dem på min ønskeliste.

    Hilsen fra frk. Anemone

    SvarSlet
  10. Dejlige billeder - hvis ikke man er i forårshumør allerede, bliver man det nok nu, når man ser dine billeder :-)

    Fortsat god påske.

    SvarSlet
  11. Lige som du, kom jeg hjem til et lignende syn, efter fem dage i det svenske. Man kan kun blive i godt humør af dette.

    Ha' en dejlig aften

    SvarSlet
  12. Ja der er sket vildt meget hen over påsken. Det er jo lige før, man kan sidde og se hvordan planterne folder sig ud.

    De er rigtig flotte dine planter, nyd dem :-)

    SvarSlet
  13. Hei!
    Innom din fine blogg for første gang!
    Å her var det mye fint å se på;D
    Ser ut som sommern er kommet i Danmark!
    Herlig<3
    Klem fra Beate i Nord Norge

    SvarSlet
  14. Ja, påsken viste sig fra den rigige gode side i år....helt fantastisk vejr - næsten sommerligt :0)

    Tiden flyver i disse dage....så det er ikke uvilje at jeg ikke så ofte kommer forbi jeres blogge i tiden .....men mangel på tid - sorry:0)

    Beate....du skal være så hjetlig velkommen i min lille have :o) Ja foråret er kommet, men bare nu ikke det slipper sit tag lige så brat som det kom :0)

    SvarSlet
  15. For et skue å komme hjem til!!
    Det er nesten så man ikke kan tro det - blomstene ser nesten ut til å sprette opp av jorden i disse dager. Her har vi også fått en smak av sommer, men her hvor jeg bor blir dagene ikke fullt så varme for vi er omringet av hav på alle kanter og havtåken som ofte kommer på denne tiden av året er kald. Men tulipanene blomstrer også her og foreløpig er de ikke blitt rådyrmat:)
    Ønsker deg en fortsatt god og fargerik vår!

    SvarSlet
  16. Sikke et dejligt syn du er kommet hjem til og de svovlgule anemoner er bare se søde, jeg må snart se at få fundet nogle af dem. Lad os håbe at frosten bliver væk nu, for jeg har sat min engletrompet ud i haven, så please ikke mere frost:o).
    Knus
    Annette

    SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...