Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

onsdag den 6. april 2011

Tænk engang.....


.......det går fremad med det vores/mit opstartede projekt "ny siddeplads midt i mit nye/større bed."

Èt nyt bed om året læste jeg, for noget tid siden et eller andet sted og det er vist det, jeg har levet efter her i haven de sidste par år........for i takt med at ungerne er blevet større, har det givet lidt mere frihed til havearbejde og bedene er både blevet større (i mit lille målestok) og flere. 

Vi fjernede græs og gravede ud til den nye plads i efteråret, men rygproblemer og den tidlige og pludselige vinter satte en stopper for projektet....... nu er vi klar igen, og en stak brugte og patinerede betonfliser blev hentet hjem (gratis, mod afhentning  - hvilket er nødvendigt med det havebudget vi kører - desuden syntes jeg at nye fliser ville skrige for meget til himlen når alle andre fliser vi har er godt slidte og brugte efterhånden :0)

Der blev kørt sand på og i sidste week-end blev fliserne så lagt med omhu og efter nøje overvejelse. I hullerne er det meningen der skal laves træbelægning når tiden er til........ det tror det bliver rigtig flot - håber det bliver snart, for hvor er det skønt at den ny oase er ved at tage form.
12 kommentarer:

 1. Et nyt bed hvert år lyder som en god målsætning. Den kører vi også mere eller mindre efter. Langsomt men sikkert bliver der mindre og mindre græsplæne ;-)

  Det ser rigtig godt ud med fliserne. Du får naturligt slid, som passer ind i haven og fliserne bliver ikke bare smidt ud. Det lyder mægtig fornuftigt i mine ører :-)

  Bedste forårshilsner
  Birgitte

  SvarSlet
 2. Så spennende med ny sitteplass:) Blir spennende å se hvordan den blir:)

  SvarSlet
 3. Kære søde Dorthe:0) der er ingen grund til at lave alt på en gang for hvad skulle man så drømme om? Drømmene og planlægning er jo den halve fornøjelse! Det bliver en dejlig siddeplads og det er perfekt med fliser med patina:0)
  Jeg håber at få lagt fliser i min pavillion i år, men du ved hvert år tænker man at det jo fungerer selvom det ikke er optimalt. Jeg sendte dig en tanke i søndags da jeg hængte mit lille husløgsteater op på bagsiden af haveskuret:)

  SvarSlet
 4. Mindre gräsmatta för varje år, så gör vi här med! Det ser ut att bli en fin sittplats, det kan man inte få för många av!
  Ha det bra!
  Kram
  Katarina

  SvarSlet
 5. Det lyder, som en god målsætning med et bed om året. Jeg er vist oppe på væsentligt flere i løbet af de sidste par år. Det betyder så også, at haven ofte fremtoner som en byggeplads, og der er lidt for mange bolde i luften=lidt for stresset. Ret dumt.
  Den nye terrasse ser rigtig godt ud.

  SvarSlet
 6. Ser fint ut!Förstår jag dig rätt ska det vara trä i 'luckorna'?Blir spännande o se det färdiga resultatet sen:-)
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 7. Det ser rigtig godt ud med den nye siddeplads. Jeg går også ind for genbrug af sten, fliser m.m. hvis det overhovedet er muligt.

  Ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
 8. Jeg vil være ganske behageligt område. Google Translator oversætter ikke og ved ikke, hvad der vil ske i perioderne mellem diskene. Jeg tror, ​​småsten. Med venlig hilsen

  SvarSlet
 9. Jeg tror det er meget vigtigt ikke at ville lave hele haven sådan en-to-krokus og ét bed om året er en god målsætning.

  Nu har jeg næsten altid haft store haver og dér dur det simpelthen ikke at nyplante mere end man kan nå at passe. Senere passer bedene jo sig selv meget bedre.

  Jeg glæder mig til at se dit nye bed færdigt. Alt hvad du sætter sammen bliver så fint.

  SvarSlet
 10. Patina er vigtige ingredienser i haven, lidt nyt lidt slidt og meget af det modne. Det er det der giver den fortryllede have. Tror jeres terrasse hurtigt vil falde ind i havens rum. Skal den overdækkes eller solsejl? måske være det lune hjørne ?
  Henrik

  SvarSlet
 11. Det ser rigtig godt ud, og jeg er spændt på hvad det er du vil lave med træ. Forventer at fortsættelse følger... :o)

  SvarSlet
 12. Tak for alle jeres søde kommentarer med på vejen ....ja det er ikke helt dumt med en målsætning der siger ét bed om året i takt med at ungerne bliver større :0)

  ....ja det er planen at der skal sættes træ i hullerne.....skal nok følge op på det når det er gjort :0)

  Solsejl havde jeg ikke overvejet....men hvem ved måske....det var måske en god ide :0)

  Nej ....sådan hokus krokus er lidt for hurtigt - det er tankerne overvejelserne og planlægningen der gør det sjovt :0)........og så alligevel - henne i det fjerneste hjørne måtte der godt ske noget sådan "hokus krokus pokus" :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...