Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

torsdag den 28. april 2011

Er det kun mig.....

.......eller er det som om alting går for hurtigt???

Med den varme april måned vi har haft, med sol fra morgen til aften næsten hverdag, er alt nærmest sprunget ud på én gang. Anemonerne er allerede begyndt at hænge med næbet, pinseliljerne er sprunget ud tidligere end de plejer, tulipanerne står i fuldt flor næsten alle sammen, og æbletræet har åbenbaret sine skønne lyserøde blomster for de sultne honningbier, samtidig med at den ene duftsnebolle sender sin berusende nellike duft ud i aftenluften.

............og mit bøgetræ i haven der ellers pr. tradition springer ud d. 9. maj har helt glemt datoen og valgte i år at springe ud i går, d. 27 april.......12 dage tidligere end den plejer. Alt er saftigt og lysegrønt og årets bøgeis er spist med et stort smil på læben hos os alle.

....... jeg har i hvert fald svært ved at følge med i år, men dermed ikke sagt at jeg ikke nyder det - for det gør jeg ........vi er nærmest flyttet ud i haven allerede, komfur er erstatet med grill, ungerne tror det er sommer og vil ikke ind i seng når tid er og is-sæsonen er igang :0)

Som jeg tidligere har skrevet er det ikke uvilje at mine besøg hos jer ikke er så hyppige i tiden.....men det er forår med stort F og jeg trives bedst ude. Tror jeg må ønske mig en bærbar, så jeg kan sidde under duftsnebollen og kommentere hos jer, for jeg kommer ikke så godt afsted med at sidde inde ved computeren i tiden - SORRY :0)

En lille bøn i den anledning: rigtig mange bloggere har ordrebekræftigelse ved kommetarer, slået til i mere eller mindre grad - den kan med lethed slåes fra hvis man ønsker.......det gør det i hvertfald hurtigere for de der gerne vil kommentere at smide en kommentar hvis den ikke er slået til.......ellers kan det i hvert fald for mig godt tage lidt tid, og har jeg travlt vælger jeg derfor ind i mellem at springe over.  Jeg ved ikke om det er fordi I modtager uønskede kommentarer den er slået til - selv har jeg ikke én eneste gang modtaget noget spam eller andet uønsket......håber ikke det bliver taget ilde op :0)

I går modtog jeg til min store glæde en ventet pakke fra Caroline Mathildestiens staudeplanteskole med lidt plantegodt i.....nu håber jeg så bare at tiden bliver til at få dem i jorden i morgen......men mere om det senere.

19 kommentarer:

 1. Å ja det går alt alt for hurtigt. Min kæmpestore magnolia er næsten allerede afblomstret igen og vi har kun haft få dage hjemme til at nyde den. Det er næsten ikke til at bære...

  Men skønt det er det og jeg får også kun meget lid tid til overs til bloglandia.

  KRAM.

  SvarSlet
 2. Nej det er ikke kun dig :O)
  Jeg husker mig selv på at jeg ikke er bagefter, men at foråret er foran, når jeg stresser lidt med såning og udplantning.

  Det er totalt omvendt af sidste år, hvor jeg gik og hev alle planterne i ørene for at få dem til at vokse i det kolde forår!!

  SvarSlet
 3. Jag tycker som du - det går allt lite för fort nu. Många av vårblommorna behöver lite svalare väder för att inte blomma över på några dagar...

  Kramar Anna Vattenkanna

  SvarSlet
 4. Oj vad långt din kastanj kommit!
  Jag har bärbar dator o brukar ligga i dagbädden på sommaren o surfa runt lite :)
  KRAM från mig!

  SvarSlet
 5. Christian sagde nøjagtig det samme i går! (Men naturen skulle da også helst gå i samme tempo her - ellers var der noget helt galt her på vores side af hækken!)

  Pop, pop, pop så var alting nærmest sprunget ud fra den ene dag til den anden. Men du har ret i at det er super skønt. :))

  Jeg kan sagtens følge dig ifht. kommentar "koderne" - de er trælse og jeg må også indrømme at jeg selv bander dem langt væk når jeg kommenterer rundt omkring.

  Alligevel har jeg det selv efter at have fået spam. En overgang var jeg sågar nødt til at slå en funktion til, der gjorde at kommentarer først skulle gennemlæses af mig før de blev vist. DET var så træls, men jeg havde fået nok af den kinesiske sexside der bare blev ved med at sende spam.
  Heldigvis er det stoppet og jeg er tilbage med den "normale" anordning. Men måske skulle jeg prøve at slå den fra for en stund og se hvad der sker. :))

  Hav en dejlig dag i morgen.

  Knus
  Ulla

  SvarSlet
 6. Det blir sånn i denne tiden. man rekker ikke alt, og når det er så fint vær er det jo ute man vil være. Blogging blir det mest tid til på vinteren spør du meg:) For en tid, jippi!!

  SvarSlet
 7. Jeg har været væk fra min have i to dage, der var sket en masse mens jeg var væk, det går nemlig meget meget stærkt, det har du ret i. Men det er fantastisk at komme hjem til. Jeg håber jeg så det hele, men jeg er ikke sikker, og jeg gik endda laaaangsomt rundt.

  SvarSlet
 8. Du har ret - det går næsten alt for hurtigt! Derfor er det, som du skriver, bare med at være derude så meget som overhovedet muuligt. Og øv - har travlt med arbejde og aften/weekend inde-malerprojekt!

  SvarSlet
 9. Du har helt rett, alt skjer på en gang, altfor fort. Man må holde tungen rett i munnen og henge på så godt det går:) Jeg satte på ordrebekreftelse fordi jeg fikk slike anonyme spam meldinger en periode, men jeg kan jo prøve å slå den av igjen. Skjønner godt det du sier, for jeg merker jo godt det selv også at det tar tid nåe man må legge igjen den ordrebekreftelsen, og i disse dager har man jo ikke altfor god til om man skal få med seg alt som skjer i hagen:)Klem fra meg

  SvarSlet
 10. Tak fordi du opfordrer til at slå ordgenkendelse fra - det Vil jeg også opfordre til. Jeg har heller aldrig oplevet spam fordi jeg har slået det fra.
  Nej det er ikke kun dig - naturen er helt i hopla gr. varmen, men mon ikke det bremser lidt op nu det er blevet køligere? Men dejligt er det altså også at komme ud i lyset og luften:))

  SvarSlet
 11. Nej, man skal ikke vende ryggen til meget over et kvarter, så er der fluks sket nyt derude... :o)

  Jeg mener iøvrigt at jeg har slået ordbekræftelsen fra af samme grund som du nævner.

  Fortsat dejligt forår til dig :o)

  SvarSlet
 12. Ja, det går alt for stærkt og det er svært at styre sig ift. eksempelvis udplantning af sommerblomster - der er jo stadig risiko for frost (lyseslykker - jeg ved det godt ;-) Og som du skriver, har man en fornemmelse af at være bagud!

  Tak for opfordringen - jeg prøver at slå ordbekræftigelsen fra og ser hvad der sker - har aldrig modtaget spam, så ...

  SvarSlet
 13. enig ! Det går alt for hurtigt også selv om jeg er bevidst om at nyde det !

  SvarSlet
 14. DEJELIGT - jag förstår, att du vill vara ute i haven så mycket som möjligt!!! Väldigt vacker tulpan, nästan i de danska färgerna!!! ;-)

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvarSlet
 15. Sikke skønne billeder - og ja, det går bare så stærkt! Man skal huske at holde øje med det hele nu....

  Ja, du har ret mht. ordrebekræftelsen... Jeg tænker selv det samme, når jeg skriver rundt omkring, men alligevel har jeg den slået til, da jeg har set underlige spamkommentarer på nogle blogs (noget med sex osv.). Jeg har ofte tænkt på at slå den fra. Jeg synes, det er endnu værre, når kommentaren skal godkendes først - så gider jeg ikke skrive på en blog.... Det virker sådan lidt hysterisk.

  Tak for linket til min gode ven og kollega - jeg har sendt hende dit indlæg ;-)

  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 16. Sådan oplever jeg også foråret. Gang på gang må jeg tage mig selv i at ærgre mig over, at jeg ikke har fået nydt de forskellige tings udsprin noget mere.

  Jeg har heller ikke bekræftelsen slået til og har heller ikke haft problemer - hvis det opstår må jeg kigge på det.

  Jeg kan nogen gange komme til at glemme at bekræfte efter skrivelsen, og så er det jo ikke noget værd.

  SvarSlet
 17. Marina.....ja alt det skønne får ende alt for hurtigt dette forår :0) Men hvor har det været pragtfuldt allilgevel:0)

  -----

  Susanne - *smiler* syntes også jeg mindes noget om at det gik en smule langsommere sidste år :0)

  -----

  Anna.... ja den varme april får blomstrene til at afblomstre lidt for hurtigt.....men vi må passe på ikke at klage :0)

  -----

  Helena....ja er de ikke skønne:0)

  Jeg ville også gerne kunne surfe ude i haven ...men ak :0)

  -----

  Sødeste Ulla....ja det popper over det hele *smiler*....bare nu ikke maj tager r.... på os og bliver vederstykkelig kølig - det magter jeg ikke :0)

  Jeg ville også slå ordrebekræftigelsen til hvis det var tilfældet med den slags spam.....fy føj da - men som sagt har jeg aldrig oplevet det selv 7-9-13.

  Bekræftigelsen er en smule irriterende....da jeg syntes det er en tidsrøver og mange af mine kommentarer er glippet hen ad vejen fordi jeg har glemt at bekræfte i farten :0( Men bliver det nødvndigt vil jeg heller ikke tøve med at slå den til :0)

  Knus Dorthe

  -----

  Furulunden......ja det er godt med blogging de mørke vinteraftner.....men en bærbar ville være godt så man kunne sidde ude i haven og surfe lidt rundt :0)

  -----

  Høneballehaven......ja turen rundt skal være MEGET langsom for at få det hele med :0)

  -----

  lhb.....ja tiden skal nydes mens vejret er godt. Håber der venter dig nogle dejlige fridage snart :0)

  -----

  Linda.....:0)en smule irriterende især når man som jeg ind i mellem har travlt men alligevel gerne vil smide en kommentar.

  Men skulle jeg som dig blive udsat for spam ville jeg heller ikke tøve med at sætte bekræftigelse på.....for det andet er da endu mere irriterende :0)

  -----

  Lisbeth....måske har vi to bare været heldige....for jeg kan forstå der er andre der har fået nogle trælse spam...ØV.

  Men så lange jeg klare det uden bekræftigelse vil jeg bestemt gøre det.......tiden er kostbar i disse smukke forårsdage :0)

  -----

  Fru Friis.....nej det er med at have front fremad hele tiden :0)

  ....og ja din er slået fra :0)

  -----

  Susanne....ja det går alt for hurtigt - og fristelsen er stor når det er så varmt som det er:0) 7-9-13....håber ikke vi får det nu hvor vi begynder at "tale" om det :0)

  -----

  Miri....det SKAL nydes :0)

  -----

  Ruben....det er slet ikke til at holde ud at være inde :0) Farverne er der næsten.....men også kun næsten :0)

  -----

  Tak for det Marlene :0) haven er taknemlig overfor kameraet i disse dage.

  Hvis jeg modtog spam af den kaliber ville jeg heller ikke betænke mig et sekund....for det er bestemt ikke velkomment her heller. Men til dags dato har jeg været heldig 7-9-13.

  Ja det var en fantastisk pakke :o) Men desværre var min elskede HOPE ikke med :0( Jeg må prøve igen næste år.....du har ikke været så heldig at falde over den vel??

  -----

  Frøskuffen.....velkommen i min lille have.

  Jeg har også mistet mange af mine kommentarer på den konto....og så længe det går godt er det jo godt. Men jeg ville bestemt ikke tøve hvis situationen skulle opstå :0)

  -----

  SvarSlet
 18. Så, Frøken Solhat! så har jeg slået ordrebekræftelsen fra (indtil videre), så nu kan du godt skrive på min blog igen - he, he ;-))

  SvarSlet
 19. WOW ϳust what I was lookіng for. Came heгe by searcching for orbit x

  Feel frеe to surf to my աeb pаge :: projektowanie stron www poznań

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...