Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

søndag den 24. oktober 2010

Ude godt...... men hjemme bedst

Lübeck  - del af den den gamle bymur og befæstning, fra 14. hundredtallet

En fantastisk efterårsferie er ved at være ved vejs ende......desværre. Tiden går bare alt for hurtigt når man er i godt selskab.  Vi har været på en hyggelig ferie i det nordlige Tyskland sammen med to hold venner.....6 voksne og 7 børn i alt. Der har været fart over feltet, hygge, kultur, afslapning, shopping, natur, god vin og rigtig godt selskab.

Dagen i dag er dømt til ren afslapning, tøjvask og og en længe savnet rundtur i bloggland....glæder mig til at komme rundt og blive inspireret og nyde jeres efterårshaver igen.

 Den nordtyske del af Østersøen

 Holstentor....den gamle byport fra 14. hundredtallet, byder velkommen til den historiske og smukke Hansestad Lübeck

Maria i stiv nordenvind ved havet.

8 kommentarer:

 1. Dejlige billeder, der må jeg hen engang. Velkommen hjem.

  SvarSlet
 2. Det lyder som en dejlig tur, jeg har aldrig været i Lübeck og jeg kan se at I også var heldige med vejret:o) Ha en rigtig god surfer-søndag og så ellers god arbejdslyst, knus fra Lisbeth:))

  SvarSlet
 3. Ja det er sjovt at vi begge har været i Lübeck her i efterårsferien og set en del af de samme attraktioner. Håber også at dine børn syntes om byen:-)

  SvarSlet
 4. Nydelig bilder. Ser ut til å være en flott plass. Jeg elsker slike murhus, sukk:)
  Stolene mine er malt med pensel, med 80 glans maling. Jeg tenkte å pusse dem litt sånn shabby chic, men det kan jeg gjøre tterhvert når jeg blir litt lei av slik de er nå. Så blir det også en forandring:) Klem og god søndag

  SvarSlet
 5. Velkommen hjem - det var godt at i havde en god tur. :)) Og hvor var der smukt hvor i var.

  1000 tak for chokolade. Uhmmm, det var godt på sådan en dag hvor jeg samler kræfter efter at have hørt Prince i fredags.

  Jeg håber at Tobis havde det godt da i kom hjem. Vi har syntes at det var dejligt at have en kanin i hænderne igen. Og vi kunne ikke lade være med at grine lidt af den, for hver gang vi kom for at give den mad, havde den hevet sin høhæk ned og taget høet ud!
  Og så var den HELT vild med Mælkebøtter - og har det skønneste pandehår. :))

  Kh
  Ulla

  SvarSlet
 6. Åh, jag har aldrig varit i Lübeck, men det ser fantastiskt vackert ut!
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvarSlet
 7. Åhhhh...... vad vackert det ser ut att vara i Lubeck..... Ni verkar ha haft en trevlig resa! Men visst håller jag med dig om att det alltid är skönt att få komma hem igen, hur bra man än haft det på sin resa.

  Kram Charlotte

  SvarSlet
 8. Tak Vibe....det var en fantastisk tur.

  -----

  Lisbeth....det kan kraftigt anbefales :0)

  Her rammes man af historiensvingesus. Lübeck er på UNESCOs verdensarvslisten lige som Roskilde domkirke, Jellingestenene og Kronborg. Fantastisk smuk by med mange flotte gamle og skæve facader :0)

  -----

  Havehyrde....*SMILER* stadig.

  Min børn syntes det var spændende.....især den berømte Niederegger butik og café med deres marcipan, nougat, chokolader og fantastiske kager :0)

  -----

  Linda....der var smukt og historisk i Lübeck - virkelig et besøg værd.

  Dine stole er blevet MEGET flotte og tak for tips....så må jeg se om jeg skal gøre dig nummeret efter :0) Forandring fryder altid :0)

  -----

  Ulla det var en fantastisk tur og vejret hold tørt om dagen og regn om natten.....så kan man jo ikke forlange det meget bedre :0)

  Skønt at I også havde en god koncert med den lille mand med den store stemme :0)

  Tobias har det fantastisk og høhækken ryger ofte ned......han er en lille laban. Mælkebøtter ELSKER han bare og stort set alt andet grønt.

  KNUS og endnu engang tusind TAK for hjælpen....chokoladerne var fra det berømte Niederregger.....ikke et godt sted for sådan nogle som mig med en STOR sød tand :0)

  -----

  Charlotta.....det var meget smukt i Lübeck..... og anbefalelses værdigt hvis du skulle komme på de kanter :0)

  -----

  Charlotte.....nej der er ikke noget som hjemme. Når først ferien er forbi og taskerne er pakket så vil man bare gerne HJEM hurtigst muligt :0)

  Men skønt med lidt luftforandring og en masse nye indtryk fra en god ferie :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...