Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 16. oktober 2010

...og der blev lysJeg var næsten ved  at opgive håbet for mine sølvlys/ Cimicifuga.......sidste år var de så høje og flotte, men i år ser det helt anderledes ud. Rundt om i blogg-land har jeg kunnet se hvordan de forlængst er sprunget ud........men nu kommer min også langt om længe, omend lidt pisten og brun på bladene.

Har været ved at læse lidt om den og måske jeg er nødt til at flytte den, for jeg tror den står forkert. Den får ikke helt den skygge  den gerne vil have og står måske også for tørt. Så mutter må ud med spaden og finde et mere egnet sted. 

7 kommentarer:

 1. Jeg har den også! den er så fin.
  Min står bare alt for tørt- tror jeg, for den er ikke voldsom frodig..Men smuk,dét er den :-)

  SvarSlet
 2. Gratulerar! Den är underbart vacker och väl värd att vänta på:)

  SvarSlet
 3. øhm hum,hum - så er den plante jeg har i min have og som jeg kalder sølvlys, nok ikke en sølvlys. Det er en kæmpe stor plante, og vi har netop i dag klippet frøstandene af... nå, pyt - jeg tror at de er lige smukke begge to :)

  SvarSlet
 4. Vacker.... 'Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge....' Vad glad man blir när det ÄNTLIGEN sker... det man väntat på.... Finfin bukett i inlägget under....

  Kram Charlotte

  SvarSlet
 5. Den er så fin, du får forhåbentlig mere glæde af den til næste år, når du har fundet en ny plads til den. Den vil også lyse smukt op i skyggen.
  knus
  Annette

  SvarSlet
 6. Mine har også været noget kedelige i år. JEg tror det er pga pladsmangel. Der står nemlig store stauder tæt ved og jeg tror ikke den kan lide andre planter alt for tæt. Jeg har fået flyttet nogle af dem og krydser fingre for bedre held næste år :-)

  SvarSlet
 7. ........ja smuk er den og endnu smukkere i skygge bedet vil jeg tro.....så flyttes skal den :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...