Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

onsdag den 30. juni 2010

Pæonparade 2


"Jan van Leeuven"

"Duchesse de Namours"

Navnløs - nogle gode bud ????

"Festiva Maxima"

De hvide pæoner er også fantastisk smukke. Duchesse de Namours er ny i år og lever bestemt op til mine forventninger. Min Festiva Maxima er også skøn selv om den endnu aldrig har vist ret meget til de røde aftegninger den burde have på kanten af de inderste kronblade.....men måske det kommer med alderen :0)

Den meget blomsterrige "Navnløs" stod i haven da vi overtog den så jeg er ikke for alvor klog på hvad det kan være for en.......jeg har dog et bud, men ville blive glad hvis der er nogen der har et godt bud også ??????

5 kommentarer:

 1. Jeg bliver lidt hypnotiseret og kommer til at stirrer stift på alle de skønne blomster.

  SvarSlet
 2. Lea - Ja det kan man så let som ingen ting blive......jeg elsker også bare at ligge i hængekøjen og nyde synet af dem

  SvarSlet
 3. Sikke en rigdom af smukke pæoner du har. Jeg har desværre ikke noget bud, men ualmindelig smuk er den.
  Annette

  SvarSlet
 4. Oj, vilken vacker pionparad! 'Duchesse de Namours' står högt upp på min önskelista:)

  Ha en fin söndagkväll,

  Rebecca

  SvarSlet
 5. Hvilken lekker samling hvite peoner sukk... :) Det må være en drøm å ligge i hengekøyen med så vakker utsikt!

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...