Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

mandag den 7. juni 2010

Aftenstemning

De første og sidste solstråler denne juni dag
Dagen har været grå og regnfuld -  men mild......endelig lidt mildhed i luften, det har vi ventet længe på. Det var varmt at have regntøj på på arbejde skal jeg hilse og sige.

Det meste af landet har vist fået regn i større eller mindre mængder i løbet af dagen. Men til sammenligning med andre egne af Danmark har vi været "heldige" her i haven i dag. Heldige i den forstand at der IKKE er faldet mellem 60 og 70 mm regn......pyha, det er meget på én gang. Her måtte vi "nøjes" med små 6 mm hvilket jo er så lidt som ingen ting i sammenligning.

Nu er de værste grå skyer drevet væk for denne ombæring og himlen lysnes igen og solen går stille og roligt ned i horisonten.

Lidt aften stemning fra min rundering i haven :Én forladt trillebør under syrenen, kastanieskygger på væggen og et pæonbed klar til bal :0)

10 kommentarer:

 1. Her hos mig har regnen væltet mange vækster.
  Sikke en skøn stemning :-)

  SvarSlet
 2. Härligt med anftonsol.
  I dag har vi dimma och 13.5 grader.
  Har lagt upp din länk hos mig.
  Kram Pella

  SvarSlet
 3. Kvelder i hagen er det beste jeg vet:) Når ting er forlatt som du skriver og klar for ny dyst neste morgen. Enn så lenge får alt bare hvile, og duftene fra blandt annet syrinen er fantastisk:)

  Jeg har så mange planer jeg at det går helt rundt for meg, snart går det vel rundt for min kjære samboer også...:)

  Kos deg i hagen. Klem

  SvarSlet
 4. Skønne stemningsbilleder og dit nye bed ser flot ud.
  Glæder mig til at se billeder fra ballet.
  Annette

  SvarSlet
 5. Oj, vad många pionknoppar du har på gång.... Underbart att få se när de blommar alla. Blir lite avundsjuk.... Har inga alls.... Älskar dock pioner. Kvällspromenaderna i trädgården är härliga.

  Här är det kallt. Usch - längtar efter värme nu......

  Ha det gott!
  /Charlotte

  SvarSlet
 6. Det er dejligt med sådan en aftentur - skøn syren og skønt efter regnen der lige frisker op. Her i Bagsværd fik vi regn i stride strømme, men det var tiltrængt jeg synes at lusene var begyndt at røre på sig

  SvarSlet
 7. Det er da nolge dejlige billeder og en skøn stemning du har fanget i din have.

  Vi har heller ikke fået så voldsomme mængder regn her, så det er kun det tiltrængte vi får.

  Glæder mig til at se dine pæoner og hvilken farve de har. Mine lader også vente på sig.

  Ha' en dejlig dag!

  SvarSlet
 8. Rigtig dejlige billeder fra din have,vi var oppe ved sommerhuset der fik vi også kun 6mm. regn.
  Kan du have en god onsdag

  SvarSlet
 9. En kvelddstur i hagen gir en egen stemning, spesielt etter regn. Blomstene strekker seg litt ekstra av velvære. Det bløte aftenlyset gir et mykt preg på beplantningen. Nå regner det her også, endelig! Det kan gjerne regne hele dagen for min del, men i morgen kan det bli sol igjen :) Hadde det ikke vært fint om værgudene var lydige?
  Ha en nydelig helg. Dorthe!

  SvarSlet
 10. Tak for alle jeres søde kommentarer .....aftenen er en skøn tid på dagen og tænk sig snart er det midsommer :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...