Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

mandag den 28. juni 2010

Pæonparade 1


"Sorbet"

"Bowl of Beauty"

"Pink Dawn"

"Sarah Bernhardt"

"Raspberry Sunday"

"Doreen"

Den ene smukkere end den anden......forskellige og alligevel så ens  i deres svulmende lyserøde marengsflor.12 kommentarer:

 1. Sikke så flotte pæoner du har, de ser virkelig smukke ud.
  Bare nu ikke solen brænder dem hurtig af.

  SvarSlet
 2. Så flotte, vi har to pæoner, som også lige er begyndt at blomstre.

  SvarSlet
 3. Iiih altså Dorthe hvor er de smukke. Jeg glæder mig til dem jeg har købt i år begynder at blomstre engang. Imellemtiden nyder jeg dine billeder.
  Ha en god aften
  Annette

  SvarSlet
 4. Åh Dorthe vilka fina pioner du har... Och så många sorter........ Hoppas du plockar in buketter och har inne i överflöd...... Vilken lyx! Pioner är en av de finaste blommor jag vet!

  Ha det gott!
  Kram Charlotte

  SvarSlet
 5. Smukke blomster, overvejer hvilke jeg selv skal have i min egen kolonihave, de er virkelig flotte;)

  / Sandra.

  SvarSlet
 6. Lea - velkommen i min have :0) Det er desværre nok det der sker med den fantastiske vejrudsigt de melder den kommende uge.......så de skal nydes NU :0) Man kan jo ikke altid få det hele både 30 grader, vindstille og en lang pæonsæson på én gang :0)

  Morgenhilsner Dorthe

  -----

  Godmorgen Jette.....nyd dem - de er fantastiske :0)

  -----

  Tak Annette og god morgen til dig :0) De skal nok blive skønne dine pæoner med tiden :0)

  -----

  Charlotte - jeg nænner det ikke rigtigt endnu at plukke mange, men om en uge måske :0) Indtil videre nøjes jeg med nogle enkle ad gangen :0)

  -----

  Hej Sandra og velkommen i min lille have - en kolonihave, det lyder skønt......og pæonerne dem må du bare have :0)

  SvarSlet
 7. Vad naturligt fin färg du lyckats fota 'Sarah Bernhardt'!! Just den färgen försökte jag få fram på mina foton, men lyckades inte så bra. Den rosa pionen på den nedersta bilden har jag också, men vet inte namnet på den. Vet du vad den heter?
  /Ruben

  SvarSlet
 8. wauw..hvor er de flotte....Dorthe du har bare en dejlig have med et utal af smukke blomster....og så dejlig til inspiration omend jeg må nøjes med at blive inspireret af lidt af gangen ( ikke fordi jeg ikke sagtens kunne blive af det hele..ork...det skulle ikke være noget problem...)...men en have skal både etableres men sandelig også holdes.....så jeg tager små skridt...og går ud fra at det er dig på billedet her ovenover...fint at se billede af dig...med dejlig sommerkulør.....
  hav en god forhåbentlig mere solfyldt dag end her hos mig det meste af dagen...ikke helt så skønt som tirsdag....og lidt vand kom der da også til blomsterne...ikke nok men lidt er også godt...

  SvarSlet
 9. Tak Ruben.......lidt blid aftensol gjorde udfaldet :0) Sarah Bernhardt er en af mine favoritter blandt favoritterne.....den er så sart og helt rigtig pæonagtig *SMILER*

  Det er en Raspberry Sundae der er ved at falme i den stærke sommersol :0)

  -----

  Anita *SMILER*.....ja kuløren er ved at være på plads......det er jo så velsignet at det følger med jobbet :0)

  Ja lidt mere nat-regn ville falde på et tørt sted......mine stjerneskærm begynder at hænge med næbbet :0)

  SvarSlet
 10. Hvis du liger solhat, synes du måske at Echinacea er en smuk skapelse?

  SvarSlet
 11. Ååå...dine peoner! "Sarah Bernhardt" er en klassiker, jeg er svært glad i den :)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...