Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

lørdag den 5. juni 2010

De første.....


pæoner er som altid Bonderoserne/ paeonia officinalis. De er nu sprunget ud.....de står ude ved min indkørsel og pryder et ellers fattigt bed. Jeg nyder synet hver dag jeg kommer hjem fra arbejde og tillader mig selv at klippe en enkelt i ny og næ til vasen.

Snart følger mine elskede Silkepæoner/ paeonia Lactiflora, de står med mange knopper - det bliver en fest i lyserødt!!!!

1 kommentar:

  1. det må jeg sige, imponerende. Mine er ikke i nærheden af at springe ud. Jeg regner med 1-2 uger endnu afhængig af vejret.
    God weekend :-)

    SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...