Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

lørdag den 14. juni 2014

Pink Dawn........


....i mit lille nye bed langs bøgehækken nyder solen og vælter ud over lærkestammerne fra min hængekøje-ø. Lærkestammerne var efterhånden godt møre og gennem gnavede af diverse insekter, så nu er de taget op og et par nye ligger på flisegangen og venter på at  blive gravet ned. 

Det bliver skønt for ih hvor jeg savner hængekøjen.....



Haven er eksploderet i ét stort lyserødt hav - herover i aften lys - og i år er det som om det ikke gør nogen forskel om det er tidligt eller sent blomstrende pæoner.....alle pæonerne har sat sig for at blomstrer samtidigt så der er et blomsterhav uden lige. 

Langs udestuen er roserne Astrid Lindgren og Queen of Sweden også begyndt på deres smukke blomstring......og gør nu digitalis og de yndige stjerneskærm selskab.

Herunder den altid yndefylde og smukke Sarah Bernhardt. Hun er lidt svag i stængelen og har tendens til at lægge sig ned hvis hun ikke får støtte......men hvad gør det når hun præsterer så store smukke blomster. Absolut en favorit til midsommerbuketten.






16 kommentarer:

  1. Hej Dorthe

    Sikken en frodighed du kan vise, "Pink Dawn" har en dejlig ren og enkel form!
    Varmen har fået det hele til at myldre frem - og vi har ikke nået midsommer endnu...

    Ha en dejlig dag

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det hele springer ud med lynets hast......mon ikke efteråret vil give en frodig genblomstring hos mange stauder og roser ;0)

      Slet
  2. Hvor er det smukt at se dine frodig have, Dorthe - her har vi ikke fået regn længe, og alt er så frygtelig tørt. Rigtig god weekend til dig!

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Madame.....nej regn har vi heller ikke set i store mængder - i forrige uge blev beholderne lige netop fyldt op men det er jo forlængst brugt så jeg håber snart på en lille byge her også :0)

      Slet
  3. Men åh, vilka bilder! Så himla fint alltihop!

    /Jenny

    SvarSlet
  4. Hvor ser det fantastisk ud hos dig. Skønne skønne pæoner. De er bare så vidunderlige. Næsten for skønne til at være ægte, ikke :-)

    Knus til dig

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Lone.....de er skønne og idag har duften ude i haven været super intens.......

      Slet
  5. Hej Dorthe.Hvor ser der bare skønt ud i dun have.Elsker de smukke............og velduftende pæoner
    Har 6 forskellige.Men her er der frygtelig tørt..........så der skal vandes godt for ikke roserne og pæonerne skal falde sammen.Men en dejlig tid i vores haver lige nu.
    Queen of Sweden er bare sådan en smuk rose...........desværre har min kun givet EN rose i år.ØV ØV
    Rigtig gos weekend knus Jette

    SvarSlet
    Svar
    1. De er et must Jette i den lyserøde have. ærgerligt med din dronning - måske hun samler sammen til en 2. blomstring senere på sommeren :0)

      Slet
  6. Dejlige billeder af dine smukke blomster.
    Tak for kigget.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Åse....og det var da bare så lidt....du er altid velkommen :0)

      Slet
  7. Sødeste Dorthe. Sikke et vidunderligt romantisk flor du har over hele haven - det er godt at du får nye lærkestammer til hængekøjen for det må være det bedste sted at åbne alle sanserne:o) Selvom alle pæonerne blomstrer samtidig, synes jeg også at blomstringen strækker sig langt - i mere end en forstand. Her er der også gang i opbindingen.
    Ha en skøn søndag.

    SvarSlet
  8. Sikke en dejlig lyserød have! Det er skønt med digitalis sammen med pæonerne, det må jeg se at gøre efter. Digitalis er under formering her, og pæonerne blomnstrer ikke rigtig der hvor de står, så de kan passende blive flyttet hen hvor digitalis gror! ... jeg kan jo se hvor rigt pæonerne blomstrer rundt omkring, hvad mon hemmeligheden er, ud over nogle gode år på bagen?

    SvarSlet
  9. Hvor er det smukt med alle dine pæoner :-)

    SvarSlet
  10. Så mycket vackert att titta på! Vilka pioner! Mina låg ner hela blommniongen nästa år ska jag köpa stöd!!

    SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...