Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

lørdag den 21. juni 2014

Pakket og klar........


........til lidt overskudsdeling.

Solen skinner og blæsten rusker godt i roser og pæoner..... godt forblæst  har jeg nu været ved at gøre klar til en lille havetur i eftermiddag. Skønt tiden har været knap til at nyde tanken om at jeg skulle afsted ja så ser det ud til at jeg nu bliver klar. 

Jeg var nemlig så heldig at vinde i den lodtrækningen om et havebesøg hos Tante Grøn som blev udloddet af Havefolket for nogle uger siden. Tro mig jeg har hoppet og danset lige siden - og jeg fik med lodder og trisser om rokeret lidt i en allerede overfyldt kalender så jeg kan komme afsted. 

Jeg glæder mig vildt til at se den have jeg har læst om i denne skønne bog og siden set utallige smukke billeder fra hos mange af jer  bloggere, der allerede har vandret på de hellige havstier på Mors - og ikke mindst glæder jeg mig til at møde den skønne kvinde bag. 

Desuden glæder jeg mig til nogle timer i skønt selskab med redaktionen på net magasinet Havefolket og alle de andre havenisser der vandt et eksklusivt besøg hos Tante Grøn og Syren Prinsen. Jeg er sikker på at det bliver en forrygende dejlig dag.


25 kommentarer:

 1. Hej Dorthe tillykke med besøget. Det bliver da bare alletiders! Jeg er igang med at læse hendes bog, hun skriver skønt. Dejlige roser du viser. God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina.....det var et helt fantastik dejligt besøg.....og bogen er lige som haven og Tanten i virkeligheden - en helt sublim oplevelse :0)

   Slet
 2. Håber i får en dejlig dag i Tante Grøns skønne have, selv om blæsten er noget strid :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vivi - vi havde en fantastisk dag i sol og lidt blæst men hvad gør det når oplevelsen er så fantastisk - så glemmer man vinden der suser en om ørene .

   Slet
 3. Hej Dorthe.Du kan roligt glæde dig til et skønt besøg i Tante Grøns pragtfulde have..............var der selv i maj måne til åben have.
  Glæder mig til at se ALLE de dejlige billeder jeg er sikker på art du vil vise.
  Rigtig god tur og hils der oppe.Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en skønt besøg og leved bestemt op til de forventninger jeg havde efter at have set haven igennem flere at I andre bloggers linser :0)

   Der kommer billeder en dag hvor himlen trækker op til dagsregn...så kan jeg med god samvittighed sætte mig ned og lege med de skønne billeder fra dagen ;0)

   Slet
 4. Rigtig god fornøjelse - ja i skrivende stund er du jo nok midt i "gildet"

  SvarSlet
 5. Høres ut til at du får en flott dag sammen med hagevenner.

  Klem Vivi

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en helt fantastisk dag Vivi i en helt fantastisk have ;0)

   Slet
 6. Tillykke med det og jeg ønsker dig en rigtig god tur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birgitte.....super glad for at jeg fik muligheden for at komme der op - det var en super oplevelse ;0)

   Slet
 7. Det var godt at du vandt, tillykke med det:o)
  Jeg er sikker på at du og de andre har haft en fantastisk dag i Tante Grøns have og jeg glæder mig til at læse om din oplevelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth....det var en fantastisk dejlig dag - i en super skøn have - men haven kender du jo. Billeder skal der nok komme - en dag hvor himlens sluser åbner sig og jeg trækker inden døre ;0)

   Slet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du havde en forrygende dejlig dag i Tantens have og at blæsten ikke var alt for generende. Glæder mig til at høre mere om besøget.

   Slet
 9. Hej Dorthe.
  Håber I har haft en dejlig dag i Tante Grøns have.
  Jeg besøgte haven sidste år.
  Der er eventyrlig mange dejlige roser og andet godt.

  Hilsen Bente

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente det var bestemt et eventyrligt dejligt besøg i Tante Grøns have....... jeg har en masser lækre billeder jeg nok skal vise på et tidspunk.....måske på en regnvejrsdag i fremtiden ;0)

   Slet
 10. -glæder mig til at høre mere om din tur til Mors!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå....det var en skøn skøn tur - jeg venter på en regnvejrsdag hvor jeg kan sidde inde og sortere lidt i alle de skønne billeder fra turen - så skal du nok få at se ;0)

   Slet
 11. Du er en heldig havequinde, og jeg er 10.000 % sikker på du har haft en fantastisk tur. Glæder mig til fortsættelsen... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da lige det jeg havde - en helt formidabel tur var det....og sikke en have....der skal nok komme en fortsættelse når regnen en dag siler ned - og ferien skal gives baghjul ;0)

   Slet
 12. Søde Dorthe.

  Tusind tak for sidst. Hvor var det skønt, at møde dig og din veninde med Bette på armen. Idag er dine dejlige planter blevet gravet ned i den morsingboske lerjord, og jeg lover, at være en rigtig rar og omsorgsfuld adoptivmor. Jeg er simpelthen SÅ glad for mine nye adoptivbørn, ikke mindst akelejen, som jeg ikke selv havde held med, da jeg såede den.

  Endelig har blæsten lagt sig heroppe og nu mangler vi bare en gang vand fra Overgartneren. Helst en hel masse, for planterne gisper og alle stauderne har fået midterskilning. Et virkeligt trist syn. Selvom vi vander og vander, så er jorden stadig som cement.

  Endnu engang tusind tak for sidst.

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh altså Jytte - det er mig der takker rigtig mange gange ......det var en fantastisk dejlig dag i super skønt selskab og skønt at møde dig uden for skærmen - Laila nød også turen :0) Det er en helt fantastisk dejlig og intim have I har fået lavet der på skråningen midt i guds skønne natur......jeg har meget at lære endnu og mangler nu bare at overtale familien til lidt mindre græs og lidt mere sti og bed :0)

   Jeg tog jo en del billeder men blev overhalet inden om af feriemode og trope dage - nu venter jeg på silende regn og så tror jeg vil fejre det med et lille indlæg fra din have :0)

   Håber Overgartneren har forbarmet sig over Mors....og når han har klaret paragrafferne hos dig så send ham kærligt sydøst over for en stund........jeg trænger sådan til vand ;0)

   Slet
 13. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...