Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

søndag den 1. juni 2014

Netop hjemvendt........


....fra en fantastisk dejlig telttur her i Kristihimmelfartsferien tror jeg godt lige jeg kan bruge en time eller så under Platantræet mens vaskemaskinen snurre lystigt.

Nu kan sommeren bare komme an!!!


....læs evt. her hvordan STJERNEN blev monteret.

17 kommentarer:

 1. Jep! Sommeren er kørt i stilling og vi er klar!
  Jeg må være kommet efter de 5 minutter, for stolen var tom... ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. øhhhh... 1 time skulle der vist stå.... :D

   Slet
  2. *SMILER* .....ja man skal være på pletten hvis man skal se mig flade ud fru Friis - men skønt at sidde der i alt det grønne en kort stund og bare nyde livet :0)

   Slet
 2. Hej Dorthe.JA!!! det er dejligt at komme lidt væk fra matriklen en gang imellem...........men er man væk i 8 dage som jeg var,så er der noget at rette op på i haven.Flot platantræ du har.
  God aften knus Jette.............ses vi i Kolding på torsdag?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det bestemt Jette......og der findes å mange skønne pletter i vores lille kongerige :0) Nej desværre - jeg kommer til at springe over denne gang - men jeg håber og tror i får en helt fantastisk dejlig dag :0)

   Slet
 3. Flot træ :-)
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Lene - jeg er også rigtig glad for det og overvejer om jeg skulle plante et mere :0)

   Slet
 4. Jeps, vi er SÅ klar til sommer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja er du vimmer - vi er klar søde Ulla :0)

   Slet
 5. Hej Dorthe,
  Jeg ved ikke hvad der gik af mig, da jeg byttede det platantræ, som jeg havde ønsket mig, og som jeg fik da jeg fyldte 50 for maaaaange år siden. Tænk hvor stort det kunne have været nu!

  Jeg vil i øvrigt sende dig en mail, men har fået forlagt din mailadresse. Gider du sende den til mig på lenemonte@live.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - søde Lene ind imellem gør man ting der ikke kan forklares ;o) I will do that - kan I have en helt fantastisk dejlig dag idag :0) Knus

   Slet
 6. Så artig parasol du har formet! Vi feiret påsken i Nederland (og Danmark) og jeg ble så inspirert av alle de flotte parasollene av trer de hadde i hagene sine! Akkurat en slik som du har. Uheldigvis blåser det litt for mye på våre kanter til at jeg kan lage meg en slik,,,men om noen år når det vokser til med hekker og trær i hagen,,,da skal vi lage parasol :)

  Ha en deilig uke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja den er ved at blive helt god efter hånden - jeg har lige sat linket på nederst i indlægget så man kan se hvordan vi har formet toppen. Lyder skønt med sådan en ferie.....håber I havde vejret med jer :0)

   Slet
 7. Det ser så dejligt ud din siddeplads. Er det et bambusstativ du har i træet?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den sørme også Tina......jeg har lige sat et link på nederst i indlægget så du kan se hvordan vi bar os ad :0)

   Slet
 8. Deilig med en sitteplass under et så flott platantre!!
  Kos deg.
  Eirin

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eirin......ja det er skønt med et roligt sted man kan slå sig ned når man kommer hjem :0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...