Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

torsdag den 2. januar 2014

Utroligt at vi sidste år skrev april.....

 
 
......før vinterens første julerose sprang ud i min have. Denne vinter er det anderledes og denne smukke hvide helleborus niger/ julerose har nu kastet glans over bedet siden midt december.
 
I dag er vejret gråt og trist og da jeg til min store glæde stadig er ferieramt er det jo en god anledning til at surfe rundt i billede arkivet fra 2013 for at finde billeder til min 2013 udgave af "Haveåret kort".......et tilbage blik på en fantastisk havesæson....jeg glæder mig vildt til at se hvad 2014 må bringe.
 
Jeg vil ønske jer alle et lidt forsinket men ikke mindre velment af den grund:
 
Godt nyt-HAVE-år. 
 16 kommentarer:

 1. Tak i lige måde, herligt med sådan en julerose i blomst allerede fra midt i december.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - de lyser godt op på sådanne januar grådage som i dag :0)

   Slet
 2. Tak i lige måde. Utroligt så forskellige haveårene kan være, og utroligt så forskelligt de kan opleves rundt omkring i vores lille land.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Marie...selv om Danmark ikke er stor så kan der opleves store forskelle hen over året .

   Slet
 3. Hej Dorthe.Ja! vi er mange der nyder vore juleroser på denne årstid.Og kan næsten heller ikke vente til det hele springer ud i haven.
  Har også brugt rigtig lang tid på at se billeder igennem.Men dejligt ar det at se hvad man har fået lavet af nye ting.
  Også et rigtig godt nytår til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette....de er skønne og en god start på haveåret hvis det ellers bekommer dem ;0) Det er skønt med et gensyn gennem billederne....og der er ganske givet mange af dem :0)

   Slet
 4. Tak og i lige måde, Dorthe! Lige i dag har det godt nok været gråt, men ellers har vi da haft helt fantastisk forårsvejr på det sidste. Meget bedre end sidste års hårde frost!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Nana...ja gråt og vådt er der også her lige nu....ellers har december været ualmindelig mild.....for mild efter min kop te....men måske vinteren venter forude....bare det bliver snart og ikke i marts ;0)

   Slet
 5. Tak og rigtig godt nytår. Uhhh så dejligt det er at være ferieramt, det er jeg også og jeg laver nærmest ikke noget, men imorgen skal der andre boller på suppen;))
  Det er en god start på året at tage et tilbageblik på det forgangne og tænk at din julerose allerede er klar med blomst nu, det er vel nok skønt:o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth....ja det er skønt med lidt afspadsering oven på jul og nytår.....og det bliver nydt til fulde kan du tro. Ja er den ikke fin og jeg kan se der er flere på vej med knopper derude :0) Fortsat god ferie til dig også :0)

   Slet
 6. Tak og også rigtig godt nytår til dig, Dorthe.

  SvarSlet
 7. Godt nytår til dig, søde Dorthe - det er med at nyde de sidste feriedage inden hverdagen igen rammer med fuld kraft. Tilbageblik på det forgange haveår er altid sjovt og hyggeligt - man ender altid med at huske endnu flere gode stunder ved hjælp af de smukke billeder - så jeg glæder mig meget til at se din kavalkade.

  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Ulla - du kan tro de nydes .....dejligt med et par ekstra dage hvor der lige kan ordens lidt hængepartier rundt omkring :0) JA billederne er en god tur ned ad memory lane.....og hvilken havetur det var i 2013 :0) Skønt at du også har lyst til et tilbageblik :0)

   Slet
 8. Kære Dorthe

  Rigtigt godt nytår til dig også. Jeg er spændt på, hvad du og andre bloggere finder på at vise og dele med os læsere i det nye år. Det er dejligt at kunne drage fordel af andres viden og formåen.

  Jeg plantede nogle små forkølede helleborus niger ud i haven sidste år efter at de havde pyntet inden for i julen, og sandelig om de ikke titter frem i haven nu ligesom hos dig. Der er også vintergækker, perlehyacinter, og store knopper i påskeklokkerne. Så for min skyld kan frost og sne godt holde sig helt væk i år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Nette.....jeg glæder mig bestemt også til det kommende haveår i dit og alle de andres selskab. Juleroserne er et must og hvilken glæde de spreder når man øjner den første kolde blomst ude i de grå bede :0) Lidt vinter vil jeg nu gerne have....men det skal sørme snart være.......... :0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...