Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

mandag den 30. december 2013

Jeg ved jo godt det er indbildning.......
.......men når solen kigger frem som den gjorde for en stund i går - og som noget tyder på den vil gøre igen i dag........ja så føler jeg at dagene allerede er blevet længere. 

Det er de jo i princippet også - selv om det kun drejer som om ikke mærkbare små 4 minutter siden vintersolhverv.........men den rigtige vej det går det og følelsen kan ingen tage fra mig når jeg kigger ud på en klar morgen himmel med begyndende lysning.

I dag tror jeg at jeg vil have rigtig meget ud af de ekstra 4 minutter vi har fået forærende. God dag til jer alle der ude :0)Billederne er fra i går eftermiddags.....for så meget lys er der trods alt ikke endnu om morgenen

34 kommentarer:

 1. Det var en nydelig blomst. Ønsker deg en fortsatt fin jul.

  Klem Vivi

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak og i lige måde søde Vivi :0)

   Slet
 2. Dejlige billeder - jeg synes også, man kan mærke de ekstra 4 minutters dagslys, og når solen skinner, bliver man helt forårskåd. Rigtig godt nytår! Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja syntes du ikke Madam ;0) Det gør godt gør det - hver eneste minut tæller ;0) Tak og i lige måde.

   Slet
 3. God arbejdslyst i haven, dejligt med lidt solskin.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth......lidt nussen og hygge men det må blive med havehandsken på for vinden er sørme kold som bare f..... ;0)

   Slet
 4. Dejlige fotos.... :-) jeg har klippet mirabelle grene og placeret i vaser. Jeg glæder mig til de springer ud... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja Heidi......det bliver skønt med de små fine blomster ;0)

   Slet
 5. Skøn lille, glad engel der hænger det. Mon ikke også den nyder de ekstra minutter. .. ;)
  Der er helt klart en kæmpe forskel på dagene afhængig af om vi ser lidt til solen, og de 4 min. de gør i hvert tilfælde noget godt for psyken.
  Ønsker dig et herligt nytår. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg sikker på den gjorde....nu er den dog dalet ned i skjul - for at golde sig smuk og klar til næste jul ;0) Ja 4 minutter er guld værd når solen skinner - rigtig godt nytår til dig og dine også Jette.

   Slet
 6. Hej Dorthe

  Sikken de flotte blomster strækker sig efter lyset:)
  Jo jeg bilder mig også ind at de 4min kan mærkes!
  Og så tæller det også på + siden at denne morgen var klar!

  En dejlig dag herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Karsten......ja de lyse morgener på denne årstid går alverden til forskel - det er bedre end et skud vitaminer ;0)

   Slet
 7. Jag håller med dig , det märks så nätt att det sker små förändringar, dock saknar jag snön. Man undrar om det kommer bli något mer även om både jan o februari är kvar.
  God fortsättning
  Kram Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sne ville have været rart Anna....og så lyser det så dejligt op i landskabet....men mon ikke der venter os noget i januar??? Jeg håber det :0)

   Slet
 8. Heia Dorthe, tusen takk for de koselige kommetaran du har lagt igjen her hos mæ.
  Ønsker dæ og dine et Rktig Godt Nyttår

  Klem fra Lisbeth :O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde Lisbeth....og det var så lidt - det var hyggeligt lige at få tid til en tur rundt :0)

   Slet
 9. Hej Dorthe,
  Jo det smukke solsskin er også her.
  Fine blomster du har i vinduet. Jeg kan næsten dufte dem virtuelt.
  Godt Nytår og vi glæder os over dagene bliver længere.
  kh Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne.....de dufter også fint kan du tro....og den hvide farve er så kærkommen i julen :0) I lige måde Anne et godt nytår til dig og dine også....og de bliver længere og længere og længere ;0)

   Slet
 10. Ej, jeg synes altså virkelig jeg kan mærke det er blevet lysere ;-) Og i dag skinner solen her hos os for anden dag i træk!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja solens på himmelen går både dag og sind lysere ;0) Vi krydser fingre for at den kommer til at få meget magt de kommende måneder :0)

   Slet
 11. Dejlige billeder !
  Elsker sol og hvide blomster i tiden efter jul :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Miri.....begge dele er velkomne....både hvidt og sol og kunne det hvide lægge sig som et drys sne - ja så er det perfekt ;0)

   Slet
 12. Hej Dorthe.Jeg nyder også hver en solstråle her i haven..........og smukt "forårsbillede" du viser..........bliver i helt i godt humør.
  Vil ønske dig et rigtig godt nytår til dig og din familie.Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde Jette. Hvert et solstrejf er velkommen......og måske et drys sne til at booste vinterstemningen lidt :0)

   Slet
 13. Hei! Jeg har det på samme måte. Det er som man får tilbake en viktig gave. Jeg er sikker på at det kunne merkes i dag. Her er dagen blitt 10 minutter lengre.
  Nydelige bilder av lyset. Godt nytt år! Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Den skønneste julegave af dem alle Anne ;0) Skønt med ti minutter og snart er det 20 deredter 30 og så.....ja så er det forår ;0)
   Godt nytår til dig og dine også :0)

   Slet
 14. Jeg kan da også mærke at dagene er blevet længere, til stor morskab for min mand :-) 4 minutter har da også ret. Helt vidunderlig blomsterflor i dit vindue og sikke en duft, der må være.

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* Anette - 4 minutter kan gøre en stor forskel i hvert fald mentalt - så bare lad ham grine lidt ;0) Tak de er skønne de hvide.....

   Slet
 15. Som altid; skønne billeder og du har så ret; når solen skinner synes man at kunne mærke dagen er blevet længere.
  Vist nok et billede på optimister;)
  Ønsker dig og dine kære et SMUKT nytår med tak for så meget inspiration i 2013.
  Glæder mig til at følge med i 2014.
  Kh Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak du skønne - Ja følelsen kan i hvert fald ingen tage fra os vel Dorthe - og optimister lever længst ;0) Du er altid velkommen ;0)

   Slet
 16. Vilka underbara tasettbilder du visar! Mmm.
  Gott nytt år!
  Törnrosa

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tusind tak.....de er så smukke med deres små hvide blomster...og alt lys er velkommen på denne årstid :0)

   Slet
 17. Ja det er bare å nyte vårfølelsen. Og vi er vel gode til å late som:) Så lenge det er til en god sak:) Jeg vil ønske deg et godt nytt år, og et år jeg gleder meg til å følge i hageland. Jeg gleder meg også til å oppdatere meg på hva osm har skjedd hos deg i den tiden jeg har vært borte:) Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej du skønne Linda....fantastisk at se og høre fra dig igen - jeg bliver så glad.......det er længe siden. Du er altid velkommen det ved du.....når tiden tillader det ;0) Håber alt går godt for dig :0) Knus

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...