Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

fredag den 27. december 2013

Elsker disse dage...............dagene mellem jul og nytår - dage hvor ungernes forventninger er blevet indfriet og spændingen har lagt sig og roen sænker sig for alvor. 

Julefrokoster med venner og flere dages hyggeligt samvær med familien hvor mad og spil i forskellige afskygninger har været i højsædet er nu byttet ud med sofahygge med krimier og gode film flankeret af varm kakao med en skøn klat flødeskum. Ingen tidsplaner....alle gør som de mest har lyst til - lige her og nu.

Ah.....det er juleferie lige efter mit hoved. Måske bliver der endda igen tid til at bevæge sig lidt rundt i blogland....jeg tror det - og jeg glæder mig :0) 

Jeg vil ønsker jer alle en rigtig glædelig bagjul og håber at I alle nyder dagene lige så intenst som jeg.


18 kommentarer:

 1. Du og dine ønskes også en rigtig glædelig bagjul, samt et lykkeligt 2014 fyldt med solskin og solhatte:o)

  Dejligt at høre, at der nydes og hygges igennem. Jeg kan næsten høre dig spinde som en kat:o) Af lutter velvære.o) Sådan skal (bag)julen være. Selv nyder jeg allermest Julenat og Juledag, hvor der er en vidunderlig stilhed efter lang tids opbygning af spænding og forventning. Intet er så stille som en Juledag hjemme hos os. Det er tilladt at have morgenhår hele dagen. At spise rester iført pyjamas og bare dase og slå mave. I love it. Hvis det stod til mig, skulle der indføres en officiel "Pyjamasdag" i DK:o) Alle fortravlede familier burde have sådan en total pligt- og ansvarsfri dag:o)

  De kærligste hilsner

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak og tro mig Jytte - vi hylder princippet om morgenhår og pyjamas....i flere dage ;0)

   Slet
 2. Hej Dorthe.Også en god bagjul til dig og din familie.Elsker også de skønne dage hvor man bare slapper af og spiser rester og ser gamle film på TV.Og smukt træ du viser........billederne emmer bare af hygge.
  God dag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha ja det er super skønt Jette....bage at trække stikket ud og spise når man bliver lækkersulten ;0)

   Slet
 3. Søde Dorthe
  Rigtig glædelig bagjul til dig og din familie.
  Hvor har du ret vedrørende dagene efter jul, jeg har det på samme måde også selvom børnene er blevet voksne - men nu hygger vi på en anden måde end da de var børn og gaverne nydes i fulde drag.
  Knus og forsat god ferie fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Lisbeth og i lige måde......ja det er skønt bare at være sammen uden nogen planer...men bare lade lysten drive værket.....det stor nydes ;0)

   Slet
 4. Hej Dorthe
  Ja, julen er en dejlig tid. Ser rigtig hyggeligt ud hos dig.Fint med juletulipaner i dekorationen.
  Kærlig Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette......der hygges igennem kan du tro. Det var let og enkelt med tulipanerne og husløgene til en lille julefrokost med gode venner :0)

   Slet
 5. Ser så hyggeligt og ægte-julet ud. Jul i krop, hjerter og sjæl...ro og afslapning. Åh, hvor jeg også elsker disse dag hvor normaliteten er sat ud af kraft:0)

  Dejlig julenydende dag fra Katinka

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde Katinka.....dagene nydes og lige nu overvejer vi om vi skal tage nattøjet af og bevæge os lidt ud i verdenen igen ;0)

   Slet
 6. Hej Dorthe
  Du har ret, der er en særlig stille nydelse over dagene efter julen, og inden det går løs med nytåret. Nytårsaften er nu også stille her hos os, sådan kan vi lide det.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja de er skønne de dage Lisbeth....og så når solen titter frem som den gør lige nu.....skønt med skønt på :0) Elsker stilheden!!!

   Slet
 7. Hej Dorthe,
  Det lyder som den helt ideelle juleferie. Jeg kan godt huske det fra dengang vores drenge var små. At rende rundt i nattøj hele dagen og bare lege og lege. Nu er de voksne og fløjet fra reden, men det forhindrer ikke os i også sofadase :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Søde Lene - *SMILER* - sofadase skal der bare være tid til i mellem jul og nytår......batterierne skal lades helt op så vi er klar til at tage hul på det nye haveår ;0)

   Slet
 8. Det er lige sådan juleferien skal være - et fint mix af samvær med familie og venner og dasedage på sofaen med bøger, spil og TV.

  Smukke julebilleder du viser - knus og fortsat god ferie.

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige netop du skønne Anemone og i lige måde ......et godt julemix er ikke at kimse ad ;0)

   Slet
 9. Det er nemlig lige sådan en juleferie skal være. Sådan er den også her :-)

  Fortsat god dase juleferie
  Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde sødeste Birgitte - I JUST LOVE IT :0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...