Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

tirsdag den 2. juli 2013

Opiomsvalmer på spring....16 kommentarer:

 1. De er bare SÅ smukke i alle deres stadier... :)

  SvarSlet
 2. Kære Dorthe,
  Det ser lovende ud. Jeg kender en gammel mand, der har lavet køkkenhave i hele hans forhave, foran den ældrebolig han nu bor i - og ind imellem brede rækker af kål og løg, står der opiumvalmuer. Jeg kan godt sige dig, at det er overvældende smukt. Fede og pink står de der, sammen med deres sarte søstre med enkle skørter og sarte pasteller ...
  Jeg glæder mig til at se mere fra dine bede, når valmuerne er længere fremme. Her i min have er der kun kornvalmuer, så jeg må nøjes med at nyde dine euforiserende smukke eksemplarer i år :-)
  Mange gode hilsener,
  Kh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lydersmukt må jeg sige ;0) Du må sige til hvis jeg skal samle lidt frø til dig så du kan få et florlet valmueflor næste år ;0)

   Slet
 3. Åhh sikke en fin farve! Så sart og smuk på samme tid! :)

  SvarSlet
 4. Hej Dorthe.Valmuer er bare så smukke og poetiske i al deres lethed.God solskinsdag knus Jette

  SvarSlet
 5. Det er så vakkert! Har fått noen frø av en hagevenn og det ser ut som de springer ut hvert øyeblikk. Hvis de blir like fin som dine, blir jeg kjempeglad:)

  SvarSlet
 6. Dem kan man bare ikke få for mange af:o)

  SvarSlet
 7. Åhh valmuer er så flotte, men jeg har kun nogle enkelte stykker her. Der var lidt frø, der havde "sneget" sig med sammen med nogle andre planter, da vi flyttede.
  Jeg fik valmuefrø af Frk. Anemone men desværre kom ikke en eneste op, jeg tror, det er myrer der har været på spil.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er leveringsdygtig hvis du er interesseret - så må du lige sige til så jeg kan sende en pose "birkes" til dig ;0)

   Slet
 8. Alt for lækker :-) Har nogle meget mørke, næsten sorte der er sprunget ud.

  SvarSlet
 9. jeg elsker valmuer. Dine er smukt fotograferet.

  SvarSlet
 10. 1000 tak for alle jeres søde kommentarer.....de er skønne - og jeg sætter stor pris på dem. Jeg beklager at jeg ikke selv er så flittig til at komme på blogrundfart hos jer i tiden.....men jeg vender snart tilbage ;0)
  Knus

  SvarSlet
 11. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 12. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 13. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...