Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

onsdag den 10. juli 2013

Gul frøstjerne......
......står nu og svajer "blidt" i vinden i et forsøg på at holde takt med de smukke aks på græsset ved siden af.......ikke noget let job med de vinde der fyger ind over bedet. Ej heller er det let for fotografen at fange en lækkersulten humlebi i svajende blomster ;0)
 
Gul frøstjerne/Thalictrum flavum glaucum  og Overdam klæder hinanden godt og selv om det oprindeligt var det grå-grønne løv på  frøstjernen jeg faldt for så er den gule lette overstander et frisk pust ind blandt alt det lyserøde der dominerer haven lige nu.

 

16 kommentarer:

 1. Gul frøstjerner megaskøn! Jeg såede frø af min i 2012. En del af småplanterne gik til i løbet af vinteren, men jeg har stadig 4-5 småplanter tilbage. De er godt nok meget langsomme startere! Jeg tror dog, at de til næste år vil tage endnu mere fat om måske endda kvittere med en blomstring. Tålmodighed belønner sig forhåbentlig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tålmodighed er en dyd når man selv sår....ind i mellem får man lyst til at trække lidt i planterne for at hjælpe dem på vej ;0)

   Slet
 2. Hej Dorthe. Den er flot, jeg kan godt forstå, at du er glad for den. Jeg synes både blomster og løv er helt specielt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er fantastisk og sammen med Overdam græsset ved siden af gør den det godt ;0)

   Slet
 3. Hvor er den smuk. Jeg kender den slet ikke.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god havedag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var så lidt Åse - tak og i lige måde ;0)

   Slet
 4. Jeg har også den gule violfrøstjerne, men kan ikke rigtig finde den perfekte placering til den - den vælter nemlig uvægerligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Marie - den bliver noget høj i bedet og vælter utrolig let i vinden. Jeg binder min op til en lille rundstok - det holder lidt på de lodrette former ;0)

   Slet
 5. Hej søde Dorthe Ja den er rigtig skøn, jeg går også og nyder den i haven i øjeblikket.
  knus
  Annette

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre Annette....det er dig vel undt at nyde din fantastisk have - jeg er sikker på at du nyder den med alle dine sanser og frøstjernen svajer så blidt;0)

   Slet
 6. Skønne billeder du har taget af den gule smuksak, Dorthe, det er lige med at fange den præcis i det rette lys. Som du, faldt jeg også for det grå løv men den gule farve er da fantastisk lækker, så pyt da med at bedet faktisk er fyldt med blomster i en anden farve :)
  Godt at læse de nyheder gode om din svigermor, det gør mig glad helt ned i lilletåen (jeg mistede begge mine forældre alt for tidligt til den sygdom) og jeg håber I får en dejlig ferie med sol og sommer, grill og masser af is til både børn og voksne.....eller hvad I nu hygger jer med :)
  Kh Anne Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja to i én er ikke så ringe vel ;0)Tak for dine tanker.....det går frem ad og det er kun godt. Du kan tro vi hygger og ferien er helt inde under huden nu.....så skøøøøøønt ;0)

   Slet
 7. Hvor er frøstjernen smuk i gul og grå - en rigtig frister som jeg kan se vil passe fint i min have ;)
  Kh Rose

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er skøn Rose......så vidt jeg husker så var det i Blomsten og krukkens stand på plantemarked sidste år at den hoppede op i min vogn.

   Slet
 8. you have a great blog ^ ^
  you want to follow each other?
  follow me and let me know with a comment
  and follow you too :))


  kisses
  http://lemonchicbeautyfashion.blogspot.it/

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...