Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

tirsdag den 9. juli 2013

Et lille kig.......
......ud i juli-haven efter nogle fortravlede uger.
 
Tiden forsvinder som dug for solen, men haven består trods de få timer der kan afses til den i tiden. Roserne er tilsyneladende lige glade med at vi knap har haft tid til at nyde synet - Gertrude Jerkyll og New Dawn blomstre som de første og mest i hærdige......et fantastisk syn i aftennydningen.
 
Vi er nu på den "gode" side af min svigermors forbandede forår og kan efter fjernelse af en tumor i hendes ene nyre nu begynde at se lidt fremad igen - atter med et smil på læben....det føles godt - også for hende og nu er vi snart klar til at omfavne feriestemning, lyse nætter og familiehygge. Det bliver SÅ godt......
  

10 kommentarer:

 1. Skønne roser. Det lyder som et hårdt forår, godt det ser lysere ud igen. Nyd ferien når den kommer, den er vist ekstra tiltrængt for jer i år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vivi....ja de er skønne og bringer smilet frem. Du kan tro den skal nydes når en rammer os ;0)

   Slet
 2. Et lille men skønt kig ud på dine smukke roser.

  Godt at høre, at I nu har smil på læben igen efter et træls forår. Og herligt at I snart har ferie, så I kan få slappet helt af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro....det breder sig fra den ene side af ansigtet til den anden Susanne og der skal slappes af til den helt store guldmedalje ;0)

   Slet
 3. Godt det går den rigtige vej Dorthe, så du igen kan nyde dine roser og alt andet i din have.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det bliver skønt Lisbeth....og vi trænger virkelig til det....en ferie hvor tempoet bliver trukket helt ud af hverdagen ;0)

   Slet
 4. Gid at roserne må være et symbol på din svigemors helbredelse og stråle for jer allesammen her i den kommende ferie - jeg ser sikker på at du har stor fokus på at nyde den og justere tempoet ned, så rigtig god ferie.
  Knus Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla.......der skal nydes og slappes af kan du tro :0)

   Slet
 5. Fantastisk flotte bilder fra hagen din. Nå er det virkelig mye flott hos deg. Du må kose deg og nyte hagen!

  Klem Vivi

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vivi......ja haven er smuk lige nu og forhåbentlig med fortsat mange soltimer så er det bare med at nyde den :0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...