Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

torsdag den 4. juli 2013

Lykken er......
.......at være rig på pæoner når vejret fortsætter med at være trist og gråt.18 kommentarer:

 1. Det kan vi kun være enige om;)
  De er SÅ smukke,jeg har alle mine vaser fyldte med dem lige i øjeblikket;)

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* - ja så må der gerne fråses ;0)

   Slet
 2. Svar
  1. Tak....og næsten vindstille ;0)

   Slet
 3. Åååååååh, hvor er de pragtfulde:o)En pæon ER altså een af de forunderligste blomster, der findes:o) Noget så smukt og formfuldendt burde jo næsten være løwn. Faktiske passer det kolde vejr pæonerne rigtig godt, så intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

  For små to år siden flyttede vi de fleste af vore pæoner til et par nye bede og derfor er blomstringen p.t ikke så overdådig her. Men INDEN de blev flyttet.....uha uha, jeg svælgede i pæoner. Ikke alene frådsede jeg med dem i vaserne, men jeg tørrede også en stor del af dem. De er skønne i dekorationer i tørret tilstand. Faktisk er det een af de blomster, som tørrer aller aller smukkest.

  Nyd pæontiden i fulde intense drag.

  De kærligste hilsner og tanker

  SvarSlet
  Svar
  1. *SMILER* tak søde Tante....pæoner er et must i haven og jeg er sikker på at dine vil belønne flytningen næste år......så du igen kan fråse med dejlighederne. Var ikke klar over at den store bladmasse kunne tørres flot op.......men det lyder smukt med store tørre pæon skørter - måske jeg skulle prøve ;0) En af mine bekendte var på besøg i din have i week-enden og hun var helt høj da hun kom og fortalte mig om den helt fantastisk haveoplevelse du havde givet hende.

   Slet
  2. Vi havde besøg af et par dejlige børn og deres søde mor. De ser dig dagligt på dit job:o) Måske er det dem, du nævner:o) :o) Jeg er virkelig glad for at høre, at hun havde haft en god oplevelse. Det er skønt at se børn løbe rundt i haven og snuse til blomsterne.

   Ja, med det antal pæoner du har, sku` du prøve at gemme nogle stykker til den lange vinter i tørret form. Du skal tørre dem inden de bliver helt udsprungne og så gælder det om at få dem tørret hurtigt, netop fordi bladmassen er så massiv, at de ellers risikere at rådne. Jeg hænger mine i et fyrrym med hovedet nedad og de er skønne i en pokal:o)

   Kærligste pæonhilsner og tanker

   Slet
  3. *SMILER* ja det var netop hende og hun talte så varmt og både dig og dine have.....jeg må vist selv se at finde min vej til Mors på et tidspunkt ;0)

   Et fyrrum har jeg desværre ikke....men måske en sommerhot udestue kan gøre lidt ved sagen ;0)

   Slet
 4. Sikke en rigdom, at kunne svælge i pæoner. Desværre har vores kun blomstret sparsomt denne sommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er skønt at føle sig rig på blomsterglæder ;0) Jeg krydser fingre for at dine følger trop næste år Ulla :0)

   Slet
 5. Hej Dorthe.Har haft rigtig mange smukke pæoner i år.........de har aldrig været større.Og vejret her østpå er da bare varmt og stille.God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har også mange i år - desværre er rigtig mange også blevet ødelagt af heftig regn og blæst - så mange af de første måtte bare klippes væk da de så sølle ud.....men heldigvis er der flere at tage af ;0)

   Slet
 6. Hvor ser det hyggelig og romantisk ud med alt det hvide, lyserøde og stearinlys.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var hyggeligt med en tiltrængt pause i den stille aften....trods finregn ;0)

   Slet
 7. Pæoner er bare nogle af de smukkeste blomster overhovedet!
  SUK, hvor har du mange, det er da i sandhed rigdom :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg kan om ikke på penge så føle mig rig på pæoner....og det er nu slet ikke så ringe endda ;0)

   Slet
 8. Pæoner er simpelthen så skønne, og hvor ser det hyggeligt ud - og en smuk buket på bordet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Bente.....ja lidt frås til buketter var der rigeligt af i år....og så skønt det er ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...