Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

søndag den 15. februar 2015

Jeg går lidt rundt om mig selv........


.........og er en smule rastløs, da jeg simpelthen har sådan en lyst til sætte foråret igang ude i haven.

I kender det nok - trangen til at finde rive, trillebør og saks frem og ikke mindst begynde at fylde krukker med skønne forårs blomster. 

Men ohøj hvor er det koldt og lige nu kommer der finregn........... jeg ved godt at der som sådan ikke findes dårligt vejr - meeeeeeen lidt mindre vind og lidt flere +grader ville virkelig gøre underværker for mig lige nu.

Istedet vil jeg nyde at udestuen nu så småt har lidt forår at byde på og måske trøste frø-shoppe lidt.......

..............og så måske tage tilløb til at komme helt ud der hvor endofin-kicket findes  lidt senere i dag.

Hvor langt tilløb mon I tager :0) 

22 kommentarer:

 1. Hej Dorthe åh hvor du beskriver det så godt. Jeg har det ligesådan, det er som om man er parat til start men mangler startskuddet. Men lige om lidt er det det...åh det bliver godt. God søndag.kh Tina

  SvarSlet
 2. Ditto her. Dog.. jeg er ude hver eneste dag, hvor det ikke blæser eller står ned i stænger. I går lørdag var vejret simpelthen så fantastisk at jeg var ude i hele fire timer. Har masser af billeder på min blog, http://defemibyen.blogspot.dk/ Jeg har sat en smule igang i min vindueskarm, fordi jeg bare så gerne i år vil lykkedes med klokkerankerne. EET frø spirer ud af fjorten! Så jeg forsøger med nye hold med nogle ugers mellemrum i år. Det er døddyre frø, men hos Isabella er de nedsat så jeg har hamstret og satser på at bare nogle af dem gider være søde ved mig haha. Så ja.. her klør det også for at gå igang :-))

  SvarSlet
 3. Ja, fy føj hvor er der koldt. Den næste måne må gerne gå hurtigt, så vi kan komme ud i haven igen.

  SvarSlet
 4. Her var vi heldige i går at få solen at se, så jeg var i gang med trillebøren saksen og riven :o) Idag er det slet ikke vejr til at være i haven, så bliv du bare inde og hygge shop lidt i stedet :o) hvis du ser ind til Casa Asti, kan du se hvad jeg har lavet i formiddag .
  Forsat god Søndag fra Linda

  SvarSlet
 5. Idag er det vinter, det synes jeg godt vi kan vedtage. Vejret er ikke til at være ude i, MEN idag er de to første chilispirer dukket frem i potten her inde i stuen - livsbekræftende på en dag som denne.
  Rigtig god søndag sødeste Dorthe, hvor ser det dejligt ud hos dig:-)

  SvarSlet
 6. Lysten til at komme ud er stor, indtil man mærker kulden, så vil man godt nok hellere være inde.
  God søndag
  Knus

  SvarSlet
 7. Det kan blive dyrt at trøste købe frø. Det kender jeg fra mig selv... Jeg er også SÅ PARAT til at skuddet lyder.

  God søndag

  SvarSlet
 8. Jeg hygger lidt om mine chiliplanter - og et par tomatplanter også, som er ved at være 8 cm. :) I år har jeg sat lys på, for at dæmme op for mine abstinenser her i februar ;)
  Jeg bliver inde, nogle dage endnu....

  SvarSlet
 9. Hej Dorthe.Ja !!! jeg synes altså også at det er alt for koldt til havearbejde..
  Så bruger tiden til indkøb af knolde og frø....................og gode havebøger og blade.
  Men er godt nok lidt utålmodig
  .Vil gerne have klippet alle de tørre stauder ned.
  Men skal snart i gang med at så lidt.
  Rigtig god søndag aften til dig knus Jette

  SvarSlet
 10. Et super skønt billede af forårsblomsterne, lige til at blive i forårshumør af.
  Jeg er i fuld gang i haven, både med at klippe ned og rive blade sammen. Forårsstilleben dukker også frem rundt om i haven. Jeg ifører mig skitøj, og så holder jeg en pause, når fingrene eller tæerne er ved at falde af, af kulde :-) Jeg nyder bare så meget at være i gang og jeg kan jo tydeligt se hvor langt jeg kommer, her den første gang. Min have er jo ret stor så det tager lang tid at komme igennem den, så det er rart at komme i gang.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 11. lad mig sige det på denne måde; jeg er faktisk tilfreds med at vejret ikke har været havevejr....har nemlig brugt hele weekenden på at tømme loft og skur for kasser....og få sorteret i alle kasserne....fået lagt gulvplader på loftet (det var nu kæresten, der fiksede den del...haha.) og så slæbt alle kasserne op på loftet igen....OG fået mig min ønskede kompost-si til trillebøren :)

  Hvis det nu havde været havevejr, tja...så havde stuen nok stadig været ved at drukne i kasser... ;)

  SvarSlet
 12. Hej Dorthe - smiler! Det kribler også i mine hænder, men når jeg går udenfor, så er det hundekoldt. Forhåbentlig bliver det bedre i næste uge, hvor de lover mildere vinde. Fat mod.

  SvarSlet
 13. Här är det full fart i trädgården med grovgöra som håller en varm.
  Den crassulan tror att den heter något sådant är så fin måste se om jag kan hitta en sådan. Fin till lökarn.
  På torsdag blir sol och varm så då kan du passa på att sticka ut en sväng i trädgården.
  Allt gott
  Annika

  SvarSlet
 14. Et meget langt tilløb, som endte med en tur ned til skuret og lange skridt tilbage til stuen og brændeovnen :-). Godt du har forår og lys i havestuen.

  /Birgitte

  SvarSlet
 15. Hello Dorthe ! My hands that also abound right now! Here in Belgium, I was able to start some seedlings in the cold greenhouse. I hope for you it is soon!
  I am curious to know the name of the potted plant that accompanies Muscaris? Thank you for your reply and gardener friendships!

  SvarSlet
 16. Jeg har kun været ude ganske lidt. Men dejligt var det og så var solen også lige fremme.
  Har været rundt og kigge lidt. En dejlig blog du har her.
  God weekend.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 17. Når vejret viser tænder, og det desværre ikke minder om forår i disse dage, så glæder man sig ekstra over det forår man kan skabe indenfor - din forårsopstilling er super fin, med blomsterne i de små lyse lerpotter som er mine yndlinge inden for den slags.
  God aften.
  Anita

  SvarSlet
 18. Aj, det kender jeg godt... Jeg var også klar til at plante lidt forårsblomster i krukker, da det blev bidende koldt igen. Uf, gi os snart noget varme!

  SvarSlet
 19. Nå går det nok fint å sette i gang hos dere i deilige danmark vil jeg tro:) Jeg gleder meg til å oppdatere meg på dine prosjekter:)

  SvarSlet
 20. Hej Frøken Solhat, er foråret kommet hos dig også ? Jeg har ikke hørt fra dig længe, håber alt er vel. Måske du bare har rigtigt travlt, som jeg selv, og ikke når at lægge billeder ind. Du sidder vel og nyder din skønne havestue med udkig til haven.
  Kærligst
  Henrik

  SvarSlet
 21. Ja Dorthe. Hvor er du? Håber du, din familie og hønsene har det godt ;-)

  SvarSlet
 22. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...