Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

mandag den 25. maj 2015

.......og det gør jeg sådan set lidt endnu!


.......altså går lidt rundt om mig selv (med hentydning til overskriften på mit seneste blogindlæg - fra februar :0)

Det har været den dejligste morgen i hundrede år........med sol og dugperler i haven og nu er maj ved at komme ind under huden på mig og have- og bloggerlysten vender lige så stille tilbage.

Tak for jeres hilsner og bekymringer under mit blog fravær der beklageligvis skete uden nogen form for forklaring - det er jeg virkelig ked af!!!

Jeg, min familie og hønsene har det alle godt og har haft det godt hele tiden. Jeg blev vist bare langsomt overvældet af flere ting og små dråber vand er som bekendt hver for sig smukke, men samlet kan de blive til en malmstrøm hvor man bare kæmper for at holde hovedet ovenvande. Jeg fandt pludselig mig selv i en tilstand hvor jeg havde brug for at trække stikket.......og det gjorde jeg så promte. Heldigvis - kan jeg så sige i dag.

Dette indlæg er ikke for at hælde vand ud af ørene - men bare en lille hilsen og forklaring til jer alle gode og trofaste havevenner..........jeg vender lige så stille tilbage til tastaturet - og glæder mig til igen at blive lidt opdateret på jeres haveliv.

De kærligste hilsner Dorthe

16 kommentarer:

 1. Klogt træk :) Og skønt at se dig igen :)
  Knus

  SvarSlet
 2. Kære Dorthe
  Jeg håber at du får energi til at vende tilbage, for du er savnet i blogverdenen :-) Indtil da er jeg glad for at have kontakt med dig på FB.
  Der er så smukt i din have!
  Knus og kærlig hilsen
  Lisbeth

  SvarSlet
 3. Sikke skønne tulipaner i morgensol! Hvor er det dejligt at se et indlæg igen :) Jeg har selv været på stand by en tid og glædes over at blogge igen :) Frisk og frodigt ser der ud i haven, nyt forår er der kommet til, og det lover godt for den nye sæson!

  SvarSlet
 4. Hej Dorthe.Dejligt at have dig tilbage i blogland....................du har været savnet.
  Men engang imellem har man lyst til at hive stikket ud.
  Og skønt ser der ud i din have.
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
 5. Halløj igen og dejligt at du er tilbage med dine skønne indlæg :-)

  SvarSlet
 6. Dejligt at du er ved at komme tilbage op til overfladen. Nogen gange er det bare klogest at trække stikket promte.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 7. Velkommen tilbage - du er ikke den eneste, der har holdt laaaaaang pause :)
  Knus

  SvarSlet
 8. Dejligt at høre et lille pip fra dig igen. Det er vigtigt at passe på sig selv.

  SvarSlet
 9. Dejligt at du er tilbage, og heldigvis er det at blogge ikke nogen pligt, så vi må tage de pauser og blogge i den hastighed vi har lyst til. Smukke farver i din collage.... den farve har jeg da slet ikke nok af.... men det kan der vel rådes bod på :-)

  SvarSlet
 10. Kære Dorthe
  Hyggeligt at have dig lidt tilbage igen :-)
  At trække stikket - det skal nogengange bare til. Så håber det hjalp dig og gav lidt luft. Det skal jo 100% være hyggeligt at skrive med.... Ikk'?

  Klem fra mig!

  SvarSlet
 11. Hej Dorthe

  Ja, det skal jo være sjovt at blogge -ikke en sur pligt!
  Og haven ser jo lækker ud uanset:)

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
 12. Dejligt at høre fra dig og dejligt at du har det godt. Glæder mig til du svinger tastaturet igen. :o)

  SvarSlet
 13. Tak frøken Solhat, mere behøvede jeg ikke at vide, bare at du var sådan rimeligt okay. Ja maj er smukkest lige nu. Restez au soleil
  Henrik

  SvarSlet
 14. Hej Dorthe
  Dejligt at høre fra dig igen og specielt er det dejligt at høre, at du har det godt. Super dejlige billeder du viser fra din fantastiske forårshave, hvilket lys du har fanget den i.
  God aften.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 15. Dejligt at være tilbage og nu kommer der atter små pip fra mig ;0) Rådet om at slappe af i solen vil jeg så afgjort bære med mig........men lige nu regner det - desværre :0)

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...