Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

lørdag den 30. maj 2015

Alt godt får en ende.......og lidt om høns............og når det regner som det gør igen, igen er enden nærmere. 

De smukke tulipaner er ved at slutte festen og de tidligste af dem blev deadheaded i sidste weekend.  Nu kan det ikke vare længe før de sidste må lade hovedet.....men inden da vil jeg sidde i udestuen og nyde det smukke forfald det trods alt er, mens regnen ubønhørligt trommer på taget.

Hønsepigen

Hønsepigen blev skruk for lidt over tre uger siden og vi fik købt nogle befrugtede æg til damen. Samme dag som æggene kom med posten lagde Guldlok sig også skruk.......så de fik lov at dele 9 æg mellem sig. Nu ligger de to damer så på hver deres rede i drivhuset på 21. dag........så håbet er at hønsefamilien bliver forøget i løbet af dagen i dag.

Vi venter i spænding....
Guldlok

7 kommentarer:

 1. I dette forår er en udestue helt perfekt :-). Bliver spændende med små dunede kyllinger. Her nøjes vi med gråspurveunger.

  God weekend
  Birgitte

  SvarSlet
 2. Hehe Dorthe. HELT vidunderlige billeder af dine høns. Dejligt at du sørger godt for dem.
  Tulipanerne er også slut hos mig. De eneste som ikke er fuldstændig færdige er Pink Diamond, men regnen sørger nok for også at lukke det bal i dag.

  Dejligt at du er tilbage :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er det spændende at der kommer nyt yngel og mere liv i drivhuset - de er supersøde sådan nogle små nye dunede kyllinger. Og skønne billeder du har taget af de kommende mødre :-)

  SvarSlet
 4. så spennende med høns i hagen:) og så vakre de er disse kommende mammaer:)

  SvarSlet
 5. Den ternede høne er da slet ikke til at stå for :)

  SvarSlet
 6. Spændende med lidt hønsesnak....hvor er der dog egentlig mange smukke høns. Da jeg begyndte at læse troede jeg et øjeblik at det var dine høns du havde deadheaded ----- det er jo så moderne at slå dyr ihjel for åben medie...... godt det ikke var tilfældet, selvom hysteriken omkring det at slå dyr ihjel...er mig en anelse ubegribelig....hvis der ellers er et formål med det.

  SvarSlet
 7. åh... spændende - nu følger du vel op med billeder af kyllingerne...
  Knus

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...