Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

torsdag den 5. februar 2015

Lykken er.......


.....når solen her først i februar, lige netop har hævet sig så højt på himlen at den kaster nogle af årets første solstråler ind i udestuen - inden den meget hurtigt igen går ned bag naboens hus.


Mine små vinterfrosne primulaer har stået ude i udekøkkenet hele vinteren. Nu har jeg taget dem ind i udestuen for at tø dem langsomt op igen så de forhåbentlig kan belønne med en blomstring igen i år. 

Mon jeg skal dele dem nu eller vente til efter blomstringen ????

Primula blomstrer maj 2015

20 kommentarer:

 1. Dejlige billeder :-)
  Jeg nyder også, når solen kigger frem, det begynder heldigvis at kunne mærkes, at vi går mod lysere tider :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er bare så skønt at lyset og ikke mindst energien vender tilbage.......inden vi får set os om står haven i fuldt flor :0)

   Slet
 2. Ja, man nyder solstrålerne ekstra meget i denne tid. Deling eller ej tror, jeg ville lade afhænge af, hvordan planten ser ud til at trives i potten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Bestemt det er bare med at suge til sig når de er der. Jeg tror også jeg lader dem stå nu de ser ud til at komme godt...og så kan jeg evt. dele efter blomstring:0)

   Slet
 3. Hej Dorthe
  Lækre Frittilaria der fortæller lidt om hvad foråret vil kunne bringe:)

  Ha en dejlig aften

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er slet ikke til at lade dem stå hos blomsterpusherne de små kunstværker......så kan jeg nyde dem inde og drømme om skovbedet i fuldt flor der venter om et par måneder ;0)

   Slet
 4. Åh... hvor er de yndige - så dejligt der er i din udestue med blomsterpynt og solskin - ja, det går hastigt mod lysere tider, super dejligt.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er skønne Ulla - det varer ikke længe før udestuen igen foralvor kan indtages til en lille middagslur i solen.......ah det bliver så godt ;0)

   Slet
 5. Ja det är lycka det!
  Vackra bilder du bjuder på.
  Kungsängsliljor är en absolut favorit.
  Allt gott
  Annika

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Annika.....de er henrivende de små væg :0)

   Slet
 6. Hej.
  Ja det er en dejlig tid og nogle skønne blomster du har ,.
  Jeg længes efter at det er ude i haven disse blomster står og blomstrer..

  Hilsen Bente Busk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Inden vi får set os om Bente så kan vi trisse barfodet rundt og nyde floret ude i haven........ohhhhh hvor det bliver skønt ;0)

   Slet
 7. Sikke nogle billeder på en februar dag :-) Smukke blomster!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak.......ja det gør godt med lidt "forår og solskin" i en ellers kold og grå måned ;0)

   Slet
 8. Fina bilder, gillar dina Fritillaria, skall nog skaffa mig av de röda, har bara den vita. Primulan har en fantastisk färg.
  Ha en trevlig helg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maribel og i lige måde......de er skønne og da især når de begynder at titte frem i bunden af haven om et par måneder.

   Slet
 9. Ja lykken er helt bestemt foråret, lyset, vibeæg, primula og vi kunne blive ved længe ;-). Om de kan deles nu, det ved jeg faktisk ikke, håber at der er en der vil skrive om det her :-), kh Margit

  SvarSlet
 10. Det er SÅ skønt når solen får magt, vores stue er placeret så solen brager ind i feb-mar, ah som det nydes. Smukke, smukke vibeæg - god weekend søde Dorthe, knus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mmmmmm......forårssolen gør godt for et vinterfrosset hjerte og de små forårs blomster der er drevet frem til ren nydelse hjælper godt på vej til at finde havehumøret frem igen ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...