Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

fredag den 25. juli 2014

Tilbage til haven.............eller skal  jeg sige skærmen. 

Ferietiden har som så mange andre steder ramt min lille matrikel - dette er lig med luft under vingerne, nye horisonter, samvær og minimum af computertid.  Stikket har været trukket ud og computeren erstattet med spandevis af isterninger i tropeheden.

Trods tørke og minimum af vanding står purpur solhattene de fleste steder flot og strutter.....der hvor de står for tæt på hækken eller under træerne er der mere kamp om vandet og  planterne er knap så kraftige. 

Jeg håber at I  derude i sommerlandet som jeg nyder varmen til fulde. 
15 kommentarer:

 1. Ja der har godt nok været både tørt og varmt det sidste stykke tid, men dine solhatte ser da ganske pæne ud. Det er dejligt at det ikke er alt som tørrer ud i sommervarmen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må du nok sige Ole......tørt tørt tørt......og heldigvis er det jo så prærieblomster jeg har kastet min kærlighed på....men ikke alle steder i haven står de lige smukt.......der er kamp om de dyre dråber der falder lidt for sjældent i år ;0)

   Slet
 2. Midt på dagen synes jeg, solen og varmen bliver for meget, og trækker indenfor eller i skygge og har næsten ondt af f.eks. hortensierne, som ikke kan skaffe sig noget skygge. De solhatte, du viser, står rigtig fint.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja man forstå pludselig hvorfor de holder Siesta i syden.......man får da ikke lavet dagens gode gerning i varmen :0) Det er hårdt for mange af stauderne - ja selv klematiserne hænger med næbet :0(

   Slet
 3. Dejlige billeder af dine skønne solhatte :- hvor står de flot :-)
  Og godt at høre, at du nyder sommeren.
  Knus Signe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Signe - det var så også nogle af de flotte af dem......de mere tørkeramte er ikke noget smukt syn :0) Du kan tro den bliver nydt i fulde drag - hvad kan man næsten ellers andet i dette vejr ;0)

   Slet
 4. Hej. Det var gode billeder, herligt at din ferie har været god og afslappende. Vejret er dejligt, jeg nyder det også og får badet en del. Men nogle gange bliver det for varmt og jeg må opholde mig inde i skyggen - men det er også hyggeligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja standene er attraktive i år - det er med at blive svalet ned om det er i vand eller skygge......men super sommerferie vejr :0)

   Slet
 5. Hvor er de skønne dine solhatte og de ser ud til at klarer sig fint trods tørken og varmen - men som du skriver, så er det jo ørkenblomster, som kan lide det. Jeg har også flere solhatte, som klarer sig fint, men de trænger sørme snart til noget vand, specielt dem som blev plantet her i foråret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja selv ørkenblomsterne tørster efter vand - purpursolhattene står pænest om morgenen og igen hen under aften - midt på dagen hænger de lidt med næbet og bladene bliver slappe i sommerheden. Men ih hvor sommerfuglene boltrer sig der ude nu......skønt :0) Vi må rundt med vandkanden Susanne :0)

   Slet
 6. Altid dejligt med noget ferie og vi har vist nydt det i fulde drag alle sammen. Trods ferie ser dine solhatte skønne ud, det er en rigtig dejlig plante som jeg glæder mig til hvert år :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sommer-dase-livet nydes til fulde......og alle de skønne aftener ....det er helt fantastisk :0) Det er en skøn sensommerplante man ikke går fejl i byen af og glæden er stor når de begynder ;0)

   Slet
 7. Skønt at få laddet batterierne op i et sådan pragtfuldt vejr. Dine solhatte er vidunderlig smukke, står flot.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er tiltrængt med en god opladning ind imellem Tina og det må man sige denne sommer har været en god anledning til :0) Ja heldigvis er der nogle der har det godt og står flot.....meeen andre er desværre hårdt trængt :0(

   Slet
 8. Hej Hvor er dine solhatte fine.
  jeg er så glad min BabyWhite Swan overlevede og to pink er også i haven nemlig Pink Parasol og Magnus.
  jeg har købt en gul men den har kun vist blade. Det er bare så varmt for nye planter. Dine er enormt flotte.

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...