Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

tirsdag den 19. november 2013

Gran og guirlander.......


 

.....blev det til i det smukke novembervejr i søndags. Min målsætning for i år var nemlig at nå at få lavet kirkegårdspynt INDEN sneens komme - sidste år nåede jeg det ikke før det første hvide lag overraskede mig.

En hurtig runde i haven for at klippe lidt buksbom og thuja - indkøbt gran blev klippet i passende stykker og guirlande- og kransebindingen kunne  sætte i gang. To enkle guirlander  til at omkranse de to blomsterbede og en krans med røde paradisæbler blev det til.
 
Da jeg nu var på de kanter klippede jeg noget mere stedsegrønt hjemme i min mors have  og på vejen hjem kom jeg forbi et lærketræ der gavmildt delte lærkekogler ud. Nu er jeg for alvor klar til at trylle lidt hygge frem i vinterhaven og vejret i den kommende weekend ser ud til at bliver perfekt til den aktivitet. Det vil jeg glæde mig til :0)

7 kommentarer:

 1. Flot - hvem der bare havde de evner.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 2. Hej Dorthe.Dejligt at være næsten selvforsynende med grønt til kranse og dekorationer.Er vild med lærkegrene og kogler.....men dem har jeg desværre ikke.Skal vist en tur i skoven for at samle lidt "forråd",men har selv blød enebær-thuja-buskbon-laurbær og troldgrene.
  Jeg skal lave dekorationer i weekenden med en veninde..........for jeg skal til julemarked i Berlin med vennerne slut på måneden.
  God dag knus Jette

  SvarSlet
 3. Det ser godt ud - og det er en god ide at lave kirkegårdspynten selv, det kan ikke undgås at der ryger lidt kærlige tanker med til de afdøde når du går i gang med kransebinderiet. Og mon ikke de kære vil sætte lige så meget pris på kærlige tanker og hjemmegjort pynt som på "industri"-kranse.

  SvarSlet
 4. Det var da dejligt at få gjort, og det ser rigtig fint ud. For mig er det et hyggeligt gøremål at få vinterpyntet gravstederne. Noget jeg gør sammen med min svigermor, jeg pynter og hun nusser lidt rundt og piller lidt ukrudt op. Bagefter får vi altid frokost hos hende, lune frikadeller med hjemmelavet rødkål. Det må vist være i næste uge engang vi skal gøre det.
  Knus

  SvarSlet
 5. Smukt :)
  Og meget på forkant og overskuds agtigt - lidt misundelig må jeg vel godt være :)

  SvarSlet
 6. Kære Dorthe.
  Hvor var vi heldige at vejret artede sig så vi kunne nyde det ude. Det er nogle smukke materialer du har samlet og flot med sådan et bord hvor der bare ligger en masse natur. Godt at du nåede kirkegårdspynten så er det på plads og du kan koncentrere dig om hjemme.
  Jeg har kun samlet nogle kogler og mos (ikke nær nok af det vidunderlige mos) og jeg satser på at købe gran i den kommende weekend og så skal der for alvor kranses her;o)

  SvarSlet
 7. You make beautiful photos and you have also a beautiful blog!
  Greetings from Holland

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...