Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat / IG: glimpses_and_moonlight

søndag den 3. november 2013

Farvel til oktober.....

 
....og velkommen november.
 
Tiden forsvinder hurtigere end sandet i et timeglas - sådan føles det i hvert fald ind i mellem. Efteråret har vist sig fra sin mildeste side - ever - og solen blandet med regnbyger og blæst sætter sit aftryk i haven.
 
Alle tiders værste storm d. 28. oktober var blid ved vores område sammenlignet med andre. Her udmøntede den sig mest i nogle meget, meget voldsomme vindstød sidst på dagen -  vindstød der kostede vores nabo deres drivhus og vores venner må sætte nyt tag på deres lysthus.
 
Havemøblerne er sat tilbage - eller NOT. Det eneste der blev sat tilbage her i sidste weekend var tiden....så nu befinder jeg mig også officielt i vintertid selv om jeg ikke mentalt er helt klar. I går fik jeg et par timer til at gå i haven i det mest fantastiske dejlige efterårsvejr........lidt flere løg/ glædes- eller lykkedepoter blev skruet ned, lidt oprydning og mentalterapi - skøn, skøn lørdag
 
Møblerne kan jeg endnu ikke undvære. Sikke en lise for sjælen det er at finde havehynden frem og sætte sig nogle minutter i solen og mindes denne skønne havequinde,  nyde og lade tankerne, drømmene og planerne flyve frit. Vi skal nyde livet mens vi har det.
 


 


 

12 kommentarer:

 1. Hej Dorthe
  Ja tiden går utroligt hurtigt, et dejligt efterår har det været. I har været heldige med vejret, solskin i går og ingen stormskader i mandags. Det er da dejligt. Oktober var skøn og dejlig bortset fra stormen 28.10. og haveblogverdenens store tab d. 30.10.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 2. Ja det har oktober bestemt været Lisbeth - med de glæder, ærgrelser og ikke mindst sorger der fulgte med. Hanne vil være savnet hos mange af os - hendes altid glade sind og positive tilgang til både livet og haven er et eksempel værdigt.

  SvarSlet
 3. Men om november är så smugt som på dina bilder tycker jag det är helt OK.
  Ha det bra!
  Kram
  Katarina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Katarina - jeg er sikker på november viser nogle gode sider også ;0)

   Slet
 4. Det skal vi nemlig - altså nyde livet mens vi har det. Vi har heller ikke sat havemøblerne ind. Der kan komme mange gode dage endnu. Hvis bare man er klædt på til det.

  Og, jeg er naturligvis helt enig med Katarina ;-)

  /Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør der Birgitte - og udstyret med en havehynde eller et tæppe så er det fantastisk at sætte sig derud en stund ind i mellem :0)

   Slet
 5. Hej,
  Sikke smukke billeder fra din have. Jeg forstår godt du ikke har flyttet havemøblerne ind endnu.
  Oktober var mild og jeg håber på en god november. Elsker kastanjer og det pynter så flot rundt omkring.
  Ja vi mindes og sender en smuk tanke til en, der absolut levede i sin have.
  Mindes dine smukke solhatte - i min have i 2014 skal der flytte flere ind. Sår du selv nogle?
  KH Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne.....ja nu gælder det om at få øje på de små ting der kan glæde de næste måneder ;0)

   Ja Anne jeg sår selv nogle af dem hvis du ser oppe under fanen Mine solhatte kan du finde en så vejledning. Det er ikke så svært....... så det kan anbefales. En pose frø kan give mange til din drøm om solhatte i haven. Prøv med White swan, Pallida eller den helt alnindelige lyserøde Echinacea purpurea :0)

   Slet
 6. Godaften Dorthe.Det har helt bestemt været en pragtfuld oktober.....som jeg har nydt i fulde drag.Men nu er jeg igang indendøre med nye projekter
  .Smukke billeder du viser.....og er vild med kastanjerne i glasset.
  God søndag aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Jette den har været skøn....må november bare overraske og sprede lige så mange soltimer :0)

   Slet
 7. Hvor er det nogle skønne efterårsbilleder du viser, de oser af stemning... :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde......lidt hygge skal der til nu hvor vi trækkes længere og længere ind mod sofaen ;0)

   Slet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...