Min lille have er mit fitnesscenter - der er åbent 24-7 årets 365 dage. Altid med en mulighed for at få rørt havemusklerne . Velkommen til - jeg sætter stor pris på dit besøg og håber du føler dig hjemme her blandt havetrivialiteter og årstidsnormaler..... måske du endda får lyst til at plante en staude hos dig selv eller lægge en kommentar hos mig, det ville glæde mig meget - så: Carpe Rutila

GRIB SPADEN - Venlige have hilsener Dorthe alias: Frøken Solhat

onsdag den 8. december 2010

Kogler med fuglefoder.......

Vinteren er hård og streng allerede.......sneen og frosten har lagt sin kolde hånd over haven siden d. 23. nov. Det ligner ellers ikke en typisk dansk vinter at starte så tidligt og så markant, men ingen regel uden undtagelse, så I år er det ekstra vigtigt at værne lidt om havens fugle, kræse for dem og hjælpe dem med at komme over på den anden side og ind i foråret. Ind i det forår hvor vi alle elsker at høre dem slå en trille en tidlig morgen......I år har jeg tilføjet vores hjemmelavet fuglefoder/mejsebolle en rigtig fin detalje - en detalje jeg fandt hos Badut. Den skønne Marina er til evig inspiration og denne gang gælder det grankogler.....grankogler eller fyrkogler med snor i - jeg selv har brugt noget bast da jeg syntes det ser så flot ud. Så nu er det bare at sige bon appetit.

7 kommentarer:

 1. Fuglene har det godt hos dig :-)
  Ha en rigtig god dag.

  SvarSlet
 2. Dejligt at kikke på fuglene når de spiser.

  SvarSlet
 3. Så fint du gör till fåglarna! De återgäldar säkert till våren med att äta upp många små otäcka insekter:)
  Ha det fint,
  Charlotta

  SvarSlet
 4. Vilken snygg fågelmats-anordning du gjort! En sån vill jag också göra!

  Kram Charlotte

  SvarSlet
 5. Det er en god ide Marina har videregivet og det ser sødt ud med bast! Jeg må igang kan jeg se - jeg synes ikke altid at fuglene gider de mejsekugler jeg hænger ud:o)

  SvarSlet
 6. god ide, mon ikke også at børnenen syntes om det? :-)

  SvarSlet
 7. Å hvor er jeg glad for at du kunne bruge min metode til at lave majsekugler. Jeg synes selv det er så fint, men når det næppe før i januar. Basten er en meget fin detalje, det vil jeg selv huske.

  Store kærlige (og snotforkølede) kram fra Marina

  SvarSlet

Hjertlig velkommen i min have. Jeg er utrolig glad for og taknemmelig over at du har lyst til at være med. Din kommentar kort som lang er meget velkommen ;0)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...